Bülent Ersoy’un acı günü! Babasını kaybetti

Düzenleyen:
Bülent Ersoy’un acı günü! Babasını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy’dan kötü haber. Diva’nın geçtiğimiz ay evinde düştüğü için hastaneye kaldırılan babası Fikret Erkoç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Diva'nın annesi Necla Poyraz da geçtiğimiz sene kalp rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Geçtiğimiz ay evinde düşerek hastaneye kaldırılan Fikret Erkoç’tan acı haber geldi. Geçtiğimiz yıl annesini kaybeden Bülent Ersoy, babasının ölümüyle yıkıldı.

BABASINI KAYBETTİ

Sahte PCR testinden dolayı ekibi Kıbrıs'ta tutuklandığı için zor günler geçiren Bülent Ersoy'un 17 Eylül'de hastaneye kaldırılan babası vefat etti. Aldığı ölüm haberiyle yıkılan Bülent Ersoy ise sosyal medya hesabından babasının ölüm haberinin yer aldığı bir paylaşımı yayınladı.

Bülent Ersoy’un acı günü! Babasını kaybetti

“ANNESİZ KALDIM”

Geçtiğimiz yıl nisan ayında annesini kaybeden Bülent Ersoy, "Annem öldü, annesiz kaldım. Bir evlat kaç yaşında olursa olsun annesinin çocuğu. Anne bambaşka bir şey. Allah hepimize ömür versin, anacıklarımıza inşallah" demişti.

Bülent Ersoy’un acı günü! Babasını kaybetti

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...