Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Borçka Belediyesi, Tarık Mengüç'e Nobel kazandırdı!

Düzenleyen:
Borçka Belediyesi, Tarık Mengüç'e Nobel kazandırdı!

MAGAZİN Haberleri

Borçka Belediyesi, 2021 Nobel Edebiyat Ödülü'nü kazanan Abdulrazak Gurnah'ı tebrik etmek istedi ancak yanlışlıkla şarkıcı Tarık Mengüç'ün fotoğrafını paylaştı. Ardından sosyal medya karıştı.

Artvin'in Borçka Belediyesi, Twitter'dan 2021 Nobel Edebiyat Ödülü'nü kazanan Zanzibar asıllı yazar Abdulrazak Gurnah'ı tebrik etmek istedi. Ancak belediye yanlışlıkla Amerikalı ünlü oyuncu Morgan Freeman'ın fotoğrafını yayımladı. Paylaşımın kısa sürede gündem oldu. Ardından yeni bir paylaşım daha yapan belediye, bu sefer de şarkıcı Tarık Mengüç'ün fotoğrafını kullandı. Bu paylaşım da gündeme oturdu. 

Borçka Belediyesi, Tarık Mengüç'e Nobel kazandırdı!

"HERKES BENİ ARADI, ŞAŞIRDIM"

Tarık Mengüç, Borçka Belediyesi'nin paylaşımını kullanarak sosyal medya hesabından esprili bir dille açıklama yaptı. Mengüç "Yine Tarık Mengüç fırtınası esiyor. Nobel Ödülü almışım da haberim yok. Tebrik ediyorlar beni 'Tarık abi hayırlı olsun' diye. Şaşırdım ne oluyor diye. Google açtım ve evet Tarık Mengüç her yerde. Her yerde olmaya devam edeceğim arkadaşlar” dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...