Kim Milyoner Olmak İster'de şaşırtan soru: Yarışmacı cevaba inanamadı

Düzenleyen:
Kim Milyoner Olmak İster'de şaşırtan soru: Yarışmacı cevaba inanamadı

MAGAZİN Haberleri

Kim Milyoner Olmak İster'in yayınlanan son bölümünde 50 bin liralık soruya gelen yarışmacı, ABD'de en çok nefret edilen beşinci kişiyle alakalı soruya yanlış cevap verdi. Bunun akabinde doğru cevabı gören yarışmacı ve ailesi şoke oldu.

Televizyonların fenomen  yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, yine ilginç anlara tanık oldu. Yeni bölümde yarışan yarışmacı 50 bin liralık soruda ters köşe oldu. Söz konusu soruda sorulan, ABD'de en çok nefret edilen kişi ile ilgili doğru cevabı bulamayan yarışmacı, çıkan cevap karşısında şaşkınlık yaşadı.

JOKER DE İŞE YARAMADI
Yarışmanın yayınlanan en son bölümünde, Fatih Altan isimli yarışmacı 30 bin barajına kadar ulaşmayı başardı. Yarışmacı, 50 bin TL'lik soruyu görmeye hak kazandı. Karşısına çıkan "2014'te ABD'de yaşları 13 ila 49 arasında olan 1100 kişiye yapılan bir ankette hangisi, içinde hüküm giymiş katillerin de bulunduğu 'ABD'de en çok nefret edilen adamlar' listesinde beşinci olmuştur?" sorusunu görünce duraksayan yarışmacı, joker hakkını kullanmayı tercih etti.

CEVAP İMİRZALIOĞLU'NU DA ŞAŞIRTTI
Çift joker hakkını kullanan yarışmacı Altan, önce Bill Gates cevabını vererek ilk yanlışını yaptı. Ardından cevabı yanlış çıkınca bu kez de 'Kanye West' seçeneğini tercih eden Altan, yine umduğunu bulamadı. Zira doğlu olan cevabın Justin Bieber olduğu ortaya  çıktı. Cevabı gören yarışmacı ve ailesi adeta şaşkına döndü. Sunucu Kenan ,mirzalıoğlu'da şaşkınlığını gizleyemeyerek, bu sonucu beklemediğini söyledi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...