Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Afgan Bruce Lee'den İngiltere'ye sığınma isteği: Hayati tehlikem var

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Afgan Bruce Lee'den İngiltere'ye sığınma isteği: Hayati tehlikem var

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Aktör Bruce Lee'ye benzerliğiyle tanınan Abbas Alizade bir diğer adıyla Afgan Bruce Lee, İngiltere'ye sığınma çağrısında bulundu.

Afganistan'da yaşayan 28 yaşındaki aktör Abbas Alizade, 1973 senesinde ölen Çin kökenli Amerikalı oyuncu Bruce Lee’ye olan şaşırtıcı benzerliğiyle dikkat çekiyor. Uzak Doğu sporları yapan Abbas, eğitimcisinin Taliban tarafından öldürüldüğünü, kendisinin de öldürülebileceğini ifade ederek İngiltere’ye sığınmak istiyor. Etnik Hazaralara mensup olan ve Afganistan'da başkent Kabil’de saklanan Abbas, “İki oğlum ve dört erkek kardeşimle birlikte İngiltere’ye gitmek istiyorum” diyerek yetkililerden yardım çağrısında bulundu.

İNGİLTERE'DE AKSİYON FİLMLERİNDE OYNAMAK İSTİYOR

Kendisine Jeet Kune Do savunma sanatı ustası ve eski film yıldızı Bruce Lee’yi örnek aldığını belirten Abbas, İngiltere’de aksiyon filmlerinde rol almak istediğini ifade etti. Sosyal medyada egzersiz videoları yayımlayan Abbas, Taliban’ın ülkede kontrolü ele geçirdiği ağustos ayından bu yana antrenman yapamadığını anlattı. Afgan aktör, ülkesinde dört dövüş sanatları filminde oynamasının yanı sıra bir Hollywood filminde küçük bir rol almıştı.

Afgan Bruce Lee'den İngiltere'ye sığınma isteği: Hayati tehlikem var

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...