Ümit Karan’a arkadaşından darbe! 1 milyon 700 bin lirasını kaptırdı

Düzenleyen:
Ümit Karan’a arkadaşından darbe! 1 milyon 700 bin lirasını kaptırdı

MAGAZİN Haberleri

Teknik Direktör Ümit Karan ve kardeşi Aykut Karan, arkadaşları tarafından dolandırıldı. Yüzde 50 karla para kazanacağını vaat eden arkadaşına inanan Ümit Karan, tam 1 milyon 700 bin TL’sini kaptırdı. Karan ve kardeşi, paraları iadece edeceğine söz veren arkadaşlarının ortadan kaybolması sonrası savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.

Ümit Karan’ın arkadaşı olan Ender S. isimli şahıs, geçtiğimiz yıllarda bir medya grubuyla irtibata geçip broker'lığa başladığını ve Ümit Karan’ın kendisine yatırım yapması durumda yüzde elli kazanç sağlayacağını söyledi.

1 MİLYON 700 BİN LİRALIK ÖDEME YAPTI

Arkadaşlarının bu sözlerine inanan Karan kardeşler, toplamda 1 milyon 700 bin liralık bir ödeme yaptı. Ödeme yaptıktan sonra iki kardeş, çevresindeki diğer arkadaşlarının da çeşitli miktarda para yatırdığını öğrendi. Aradan aylar geçmesine rağmen Ender S., yatırımdan kâr elde ettiremediği gibi bir de anaparanın azaldığını söyledi.

Ümit Karan’a arkadaşından darbe! 1 milyon 700 bin lirasını kaptırdı

AYNI OLAYDAN 7 KİŞİ MAĞDUR

Karan kardeşler ve diğer arkadaşlarına paralarını iade edeceğini söyleyen Ender S., ortadan kayboldu. Dolandırıldığını anlayan Karan kardeşler, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Savcılık, ünlü teknik direktör ve kardeşinin yanı sıra toplamda 7 kişinin mağdur olduğunu belirledi.

Ümit Karan’a arkadaşından darbe! 1 milyon 700 bin lirasını kaptırdı

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Savcılık, olayın hukuki itilaf olduğunu belirterek soruşturmayı takipsizlik kararıyla sonuçlandırdı. Karan, takipsizlik kararına itiraz etti. İstanbul Sulh Ceza Hâkimliği ünlü futbolcunun itiraz kararını kabul etti. Soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...