Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çağatay Ulusoy'un Yargı dizisinde oynamayı reddettiği ortaya çıktı!

Düzenleyen:
Çağatay Ulusoy'un Yargı dizisinde oynamayı reddettiği ortaya çıktı!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, bir süredir sadece dijital platformlarda yayınlanan dizilerde rol alıyordu. Ünlü oyuncu hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Ulusoy’un reyting rekortmeni Yargı dizisinde rol almayı reddettiği ortaya çıktı. Ulusoy'un reddettiği başrol ise Kaan Urgancıoğlu'nun oldu.

Ekranların sevilen dizisi Yargı hakkında dikkat çeken bir bilgi ortaya çıktı. Başrollerini Pınar Deniz ile Kaan urgancıoğlu'nun paylaştığı dizi için ilk teklifin  Çağatay Ulusoy'a gittiği ortaya çıktı.

ROL ALMAK İSTEMEDİ

Bir süredir dijital platformlarda yayınlanan projelerde rol alan ve şimdilerde Yeşilçam dizisinde oynayan Çağatay Ulusoy'un Yargı'yı tek sezonluk bir iş olduğu için reddettiği ileri sürüldü.

Çağatay Ulusoy'un Yargı dizisinde oynamayı reddettiği ortaya çıktı!Yeşilçam dizisinden kare

YARGI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Ailesine bağlılığı, soğukkanlılığı ve dürüstlüğüyle dikkat çeken Ilgaz, kardeşinin bir cinayet şüphelisi olduğunu öğrenmesiyle hayata bağlı olduğu değerleri sorgulamaya başlayacak. Kural tanımaz ve inandıkları uğruna sınırları zorlamaktan çekinmeyen cevval Avukat Ceylin kardeşinin öldürüldüğü cinayeti aydınlatmak için Ilgaz'la iş birliği yapacak. Tuttuğunu koparmasıyla bilinen Ceylin'in aldığı bir dava, genç kadının hayattaki en büyük sınavı olacak.

Çağatay Ulusoy'un Yargı dizisinde oynamayı reddettiği ortaya çıktı!

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...