Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik'in yeni dizisi belli oldu

Düzenleyen:
Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik'in yeni dizisi belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Ekranların uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da Zeliş karakteri ile 15 sene rol aldıktan sonra ayrılan Yüsra Geyik, Camdaki Kız dizisinin kadrosuna katıldı.

Ekranların yıllara meydan okuyan dizisi Arka Sokaklar, yoluna dolu dizgi devam ederken kadrosunda da değişim yaşanıyor. Dizide 15 yıl boyunca Hüsnü Çoban'ın kızı Zeliha rolünde yer alan Yüsra Geyik, geçen sezon sürpriz bir kararla diziye veda etmişti.

YÜSRA GEYİK CAMDAKİ KIZ'DA

Geyik, tercihini yine aynı kanalda yayınlanan Camdaki Kız'dan yana kullandı. Camdaki Kız 20. bölüm fragmanında izleyici karşısına çıkan Yüsra Geyik, dikkat çeken bir rolle diziye hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

CİHANGİR CEYLAN İLE BİRLİKTE KADROYA KATILDI

Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı Camdaki Kız dizisi 20. bölümüyle bu hafta ekranlara gelecek. Yüsra Geyik'in yanı sıra Cihangir Ceylan da diziye Hayri karakteriyle katılacak.

 

MUZO'NUN SEVGİLİSİ ROLÜNDE

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından esinlenilen Camdaki Kız'a yeni katılan Yüsra Geyik, Muzo'nun sevgilisi olarak boy gösteriyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...