Sean Penn Ukrayna’da cephe hattında: Bu defa belgesel konusu Rusya

Düzenleyen:
Sean Penn Ukrayna’da cephe hattında: Bu defa belgesel konusu Rusya

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Sean penn, Ukrayna’da bulunan cephe hattına Rusya’nın saldırılarıyla ilgili belgesel çekmek üzere gitti.

Ünlü Amerikalı aktör ve yapımcı Sean Penn, belgesel çekimi için Ukrayna’da Rusya tarafından desteklenen ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk’te cephe hattına geldi. 61 yaşındaki aktör, askeri kamuflaj renginde miğfer ve çelik yelekle dolaştı. Kamera ekibiyle birlikte çekimler yapan Penn'e askeri korumalar eşlik etti.

UKRAYNA'DAN PENN AÇIKLAMASI
Ukrayna, yıllardır ülkenin doğusundaki ayrılıkçı kuvvetlerle mücadele ediyor. Askeri yetkililerle röportajlar gerçekleştiren Penn’in, Donbas bölgesinin Rusya yanlısı isyancılarla savaştan nasıl etkilendiği hakkında çekimler yaptığı kaydedildi. Ukrayna Birleşik Kuvvetler Operasyon Merkezi, Facebook sayfasında, “Penn, Rusya’nın saldrıganlığının sonuçlarını kendi gözüyle görmek için bölgeyi ziyaret ediyor. Belgesel, ülkemizde neler meydana geldiğini kamuoyuna gösterecek” ifadesi yer aldı. Ülkenin doğusunda 2014’te başlayan çatışmalar şu ana kadar 13.000 cana mal oldu. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...