Kanser tedavisi gören ünlü oyuncu Canan Ergüder setlere geri dönüyor!

Düzenleyen:
Kanser tedavisi gören ünlü oyuncu Canan Ergüder setlere geri dönüyor!

MAGAZİN Haberleri

Meme kanserine yakalanan ve uzun süredir tedavi gören ünlü oyuncu Canan Ergüder, setlere geri dönüyor. Hayranlarını heyecanlandıran ünlü oyuncu, Oğlum dizisinin kadrosunda yer alacak. Dizide Pedagog Demet karakterini canlandıracak.

Geçtiğimiz Nisan ayında meme kanserine yakalandığını açıklayan ve uzun süre setlere ara veren Canan Ergüder, 'Oğlum' dizisiyle setlere geri dönüyor.

SETLERE GERİ DÖNÜYOR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ay Yapım imzalı dizide dar gelirli bir ailenin 6 yaşındaki oğlu Kaan ve maddi durumu iyi olan başka bir ailenin 12 yaşındaki bilgisayar oyunu düşkünü oğlu Cem'in dramatik hikayesi anlatılacak. Dizinin aynı zamanda anlatıcısı olan Pedagog Demet'ini Canan Ergüder canlandıracak.

Kanser tedavisi gören ünlü oyuncu Canan Ergüder setlere geri dönüyor!

“GAYET İYİYİM TOPARLANIYORUM”

Geçtiğimiz haftalarda sağlık durumu hakkında konuşan Ergüder, "Gayet iyiyim, toparlıyorum. Zor bir süreçti... Tedavim bitmek üzere. Kemoterapim bitti, radyoterapim de bitmek üzere" demişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...