Cengiz Kurtoğlu, iş adamına bıçakla saldırdı! O anlar kamerada

Düzenleyen:
Cengiz Kurtoğlu, iş adamına bıçakla saldırdı!  O anlar kamerada

MAGAZİN Haberleri

Cengiz Kurtoğlu, bir restoranda iş adamı Mustafa Can'a bıçakla saldırdı. Kurtoğlu gözaltına alınırken Can yüzünden yaralandı.

Taverna müziğinin önemli isimlerinden Cengiz Kurtoğlu'nun adı bir asayiş olayına karıştı. İddiaya göre ünlü sanatçı, İstanbul Sarıyer İstinye'deki bir restoranda dün saat 23.45 sıralarında iş adamı Mustafa Can arasında tartışma çıktı. Kurtoğlu, masada bulunan servis bıçağını eline alıp Can'a saldırdı. Diğer müşteriler araya girerek olayın büyümesini engelledi. 

Cengiz Kurtoğlu, iş adamına bıçakla saldırdı!  O anlar kamerada

"ORHAN GENCEBAY'A HAKARET ETTİ, TARTIŞTIK"

Çağrılan polis ekipleri, şarkıcıyı gözaltına aldı. Kurtoğlu, arkadaşının doğum günü için restoranda bulunan iş adamının Orhan Gencebay ve diğer sanatçılara hakaret ettiğini, bu yüzden tartışma çıktığını söyledi. Yüzünden yaralanan Mustafa Can, Cengiz Kurtoğlu'ndan şikayetçi oldu. Öte yandan yaşanılanlar, güvenlik kameralarına yansıdı.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...