'Tıp tarihindeki en ağır insan' sorusu Milyoner'e damga vurdu

Düzenleyen:
'Tıp tarihindeki en ağır insan' sorusu Milyoner'e damga vurdu

MAGAZİN Haberleri

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde sorulan "Guinness Dünya Rekorları'na göre tıp tarihindeki en ağır insan kaç kiloydu?" sorusu geceye damga vurdu, cevap ise herkesi şaşırttı.

ATV ekranlarının vazgeçilmez programı Kim Milyoner Olmak İster, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Türkiye'nin ve dünyanın en çok kazandıran bilgi yarışmasında bu hafta sorulan 'tıp tarihindeki en ağır insan' sorusu, gecenin en ilgi çeken soruları arasında yer aldı.

Pek çok farklı konuda sorularla yarışmacıların bilgisini sınayan ve karşılığında para ödülü veren Kim Milyoner Olmak İster'in ekranlara gelen son bölümünde yarışmacıya "Guinness Dünya Rekorlarına göre tıp tarihindeki en ağır insan kaç kiloydu?" sorusu yöneltildi.

'Tıp tarihindeki en ağır insan' sorusu Milyoner'e damga vurdu

"Guinness Dünya Rekorlarına göre tıp tarihindeki en ağır insan kaç kiloydu?" sorusunun şıkları arasında 635, 735, 835 ve 935 yer aldı.

Sorunun doğru cevabı ise A şıkkında yer alan 635 olarak açıklandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...