Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kerem Bürsin-Hande Erçel çiftinden kötü haber geldi!

Düzenleyen:
Kerem Bürsin-Hande Erçel çiftinden kötü haber geldi!

MAGAZİN Haberleri

‘Sen Çal Kapımı’ adlı dizinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinden üzen haber geldi. Ünlü çiftin koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

Sevilen çift Hande Erçel ile Kerem Bursin’in aşkı tam gaz sürüyor. Attıkları her adım olay olan ikiliden kötü haber geldi.

KORONAVİRÜSE YAKALANDILAR

Bürsin ve Erçel’in Covid-19 testinin pozitif çıktığı ve ikilinin birlikte karantinaya girdiği öğrenildi. Çift henüz sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yapmadı.

Kerem Bürsin-Hande Erçel çiftinden kötü haber geldi!Hande Erçel ve Kerem Bürsin, daha önce birlikte Maldivler'e gitmiş, burada paylaştıkları fotoğraflar aşklarını ele vermişti.

‘REKLAM AŞKI YAŞIYORLAR’ İDDİASINA YANIT

Bir süredir meslektaşı Hande Erçel ile birlikte olan Bürsin, reklam aşkı yaşadıklarına dair çıkan haberlere geçtiğimiz günlerde yanıt vermişti. Ünlü oyuncu çıkan iddiaları yalanlayarak şöyle konuştu.

“İlişkide gerçekçi biriyim. Ben beraber olduğum insanla eğlenmeyi, onu güldürmeyi seviyorum. Biriyle beraber bir ilişkiye başladıysan tamamen filtresiz ve doğal olmak önemli yoksa sağlıklı bir yol olmaz diye düşünüyorum.”


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...