MasterChef’te son üçe kalan ilk yarışmacı belli oldu

Düzenleyen:
MasterChef’te son üçe kalan ilk yarışmacı belli oldu

MAGAZİN Haberleri

MasterChef Türkiye’de büyük finale günler kaldı. Dün akşam yayınlanan bölümde ise son 3’e kalan ilk isim belli oldu. İşte son bölümde yaşananlar ve kazanan ismin belli olduğu geceye dair detaylar...

Ekranların sevilen yarışması MasterChef dün akşam yine izleyenleri ekran başına kilitledi. Son 4'e kalmayı başaran ana kadro yarışmacıları arasından 1 tanesi büyük finale adını yazdırarak son 3'e girmeye hak kazandı. Heyecan dolu gecede Danilo şef Sergen’e, Somer şef ise Hasan’a yemekleri çok beğendiği için kaşık attı. 

DÖRT YARIŞMACI KIYASIYA MÜCADELE ETTİ

MasterChef'te gecenin kazananı dün akşamki rekabet dolu bölümde belli oldu. 7 Ocak tarihli son bölümünde 4 yarışmacı yarı final koltuğunu garantilemek için kıyasıya yarıştı. Sergen, Tahsin, Eren ve Hasan’ın mücadele ettiği gecede en yüksek puanı alan Eren ilk 3'e girmeyi garantiledi.

MasterChef’te son üçe kalan ilk yarışmacı belli olduGecenin ikinci etabında Sergen ve Hasan iki şef tarafından kaşıkla onurlandırıldı.

İLK TURUN BİRİNCİSİ TAHSİN OLDU

Final heyecanına sayılı günler kala sevilen yarışmada ilk 3'e girecek yarı finalisti belirleyecek olan ilk turda yarışmacılar ‘krokan bush’ yapmak için kolları sıvadı. 4 yarışmacının en iyi tabağı yapmak için yarıştığı etapta Tahsin 17, Eren 15, Hasan 11, Sergen 10 puan aldı. Böylece ilk turun birincisi Tahsin oldu.

EREN İLK 3’E GİRMEYİ GARANTİLEDİ

İlk turun ardından 4 yarışmacı final turunu oynamak için mücadele etti. Şefler ikinci turda yarışmacılardan havyar ana ürünü ile bir tabak yapmalarını istedi. Süre sonunda yapılan yemekleri değerlendiren şefler oylarını belirledi. Tadım sırasında Danilo Şef Sergen'e, Somer Şef ise Hasan'a yemeklerini beğendikleri için kaşık attı. Gecenin sonunda Eren 36, Hasan 36, Sergen 35, Tahsin 35 puan topladı. İlk oyunda oynanan puanlar birleştirildiğinde 56 puanı alan Eren adını ilk 3’e yazdırdı. Sergen, Hasan ve Tahsin ise ilk 3'e kalmak için Pazar günü mücadele edecek.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...