Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yargı'dan ayrıldı, iddialı dizinin kadrosuna katıldı

Düzenleyen:
Yargı'dan ayrıldı, iddialı dizinin kadrosuna katıldı

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sevilen dizisi Yargı'nın ilk bölümlerinde kilit karakterlerden olan Ceylin'in babası Zafer'i canlandıran Ali Seçkiner, yeni başlayacak olan Oğlum dizisinin kadrosuna katıldı.

Yargı dizisinden ayrılan sevilen oyuncu Ali Seçkiner, yeni dizisi ile ekranlara verdiği arayı kısa tutacak gibi görünüyor. Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı sevilen dizi Yargı, izleyicisini ekran başına kilitlemeye devam ederken, Ceylin'in babası Zafer'i canlandıran ve geçtiğimiz bölümlerde diziye veda eden Ali Seçkiner, yeni projesini duyurdu.

Dizide Ilgaz'ın kardeşi Çınar'ı öldürmek için kaçıran Zafer, çıkan arbede sonucunda silahla vurulmuş ve ölmüştü. Çınar ve Ilgaz’ın babası Metin ise cesedi yok etmeye çalışırken kaybetmişti. Cesedin kaybolması sonrası izleyiciler Zafer'in akıbetinin ne olacağını ve gerçekten ölüp ölmediğini merak ederken, başarılı oyuncudan yeni bir hamle geldi. 

OĞLUM DİZİSİNİN KADROSU BELLİ OLDU

57 yaşındaki oyuncu Ali Seçkiner, instagram hesabından Show TV'de önümüzdeki günlerde başlayacak olan 'Oğlum' dizisinin fragmanını paylaşarak yeni projesini duyurmuş oldu.

Oğlum dizisinin ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı henüz açıklanmadı. Dizinin oyuncuları arasında Nihal Yalçın, Songül Öden ve Canan Ergüder gibi başarılı 3 kadın isim bulunurken, erkek kadrosunu ise Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman ve Kubilay Aka oluşturuyor.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...