Aşk, Mantık, İntikam’da 2 başrol oyuncusu diziden ayrılıyor

Düzenleyen:
Aşk, Mantık, İntikam’da 2 başrol oyuncusu diziden ayrılıyor

MAGAZİN Haberleri

Fenomen dizi Aşk, Mantık, İntikam'da Çınar ve Çağla karakterlerini oynayan Burak Yörük ile Melis Döngel'in dizinin kadrosundan ayrılacağı ortaya çıktı.

FOX ekranların sevilen dizisi; Aşk, Mantık, İntikam'da beklenmedik bir ayrılık yaşanacak. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dizinin başrol oyuncularından  Çınar ve Çağla karakterlerini canlandıran Burak Yörük ile Melis Döngel diziden ayrılıyor.

DİZİYE İKİ YENİ OYUNCU DAHİL OLACAK
FOX’un yaz boyu cuma akşamlarına damgasını vuran iddialı dizisi “Aşk, Mantık, İntikam” yeni sezonda da başarısını sürdürüp seyirciyi ekran başına toplamaya devam etmişti. Alınan son bilgilere göre; iki oyuncunun diziden ayrılmasıyla birlikte ekibe, Sebahat Kumaş ve Elçin Atamgüç'ün geleceği öğrenildi.  Hikâyeye Ozan’ın asistanı olarak Sebat Kumaş’ın dahil olacağı, karakterin annesini ise Elçin Atamgüç’ün canlandıracağı belirtildi.

No:9 Productions imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Murat Öztürk oturuyor, Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın yazdığı dizi verilen reklam arasının ardından yepyeni bir hilkâyeyle dönüyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...