Acun Ilıcalı ilk kez açıkladı: Ebru Gündeş’i Hadise’ye tercih etmedim

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı ilk kez açıkladı: Ebru Gündeş’i Hadise’ye tercih etmedim

MAGAZİN Haberleri

Cansu Canan Özgen’in sunduğu 40 programına konuk olan Acun Ilıcalı, kendisine sorulan sorulara içtenlikle cevap verdi. Ilıcalı, “Ebru Gündeş’i Hadise’ye tercih ettiniz mi?” sorusuna da açıklık getirdi.

Ekranların sevilen programı 40’ın dün akşamki bölümüne yapımcı ve televizyoncu Acun Ilıcalı konuk oldu. Ilıcalı, Cansu Canan Özgen’in sorularını içtenlikle cevapladı. Acun Ilıcalı “pas” hakkı olmasına rağmen hiçbir soruyu pas geçmedi. Sevilen isim, programda, “Dede” unvanının kendisine yakıştığını, kızı Banu’dan olan torununu kastederek duygusal bir cümle kurdu ve “5 çocuğum var” dedi.

HADİSE’YE OLAN GÜVENİMİZ TAM

Ünlü televizyoncu, O Ses Türkiye’nin jürisine Hadise’nin yerine Ebru Gündeş’in yeniden jüri koltuğuna oturması hakkında da ilk kez açıklama yaptı.

Ilıcalı kendisine yöneltilen, “Ebru Gündeş’i Hadise’ye tercih ettiniz mi?” sorusunu şöyle yanıtladı:

“Ebru Gündeş’i Hadise’ye tercih etmedim. Bir kere Hadise, O Ses Rap’te var, gözden kaçıp da konuyu başka yere taşımak isteyen gözler olabilir. O Ses Rap projemiz var, Hadise orada yer alacak, aynı ismi 2 yerde kullanma şansımız yok. Dikkat ederseniz biz O Ses Rap’e geçen sene başladık ve geçen sene de jüri üyemiz Hadise’ydi. Hadise’yi biz rapçi olmamasına rağmen O Ses Rap’e koyduk ki, bu şu demek oluyor, rapçi olmamasına rağmen Hadise’yi rap’e koyuyorsak bizim Hadise’ye olan güvenimizi gösteriyor ve aramızdaki ilişkinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor.

Acun Ilıcalı ilk kez açıkladı: Ebru Gündeş’i Hadise’ye tercih etmedimBu sene O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda Hadise yerine Ebru Gündeş oturuyor.

EBRU İLE BU SENE ÇALIŞMAK İSTEDİK

"Öbür tarafta da O Ses Türkiye’de jüri değiştirmemiz lazımdı” diyen Ilıcalı, sözlerine şöyle devam etti: “Her sene değiştirdik jüriyi, nerdeyse değişmeyen senemiz olmadı diyebilirim. Aynı jüriyle 2 sene çok nadir devam ediyoruz, Hadise’yi buraya koyduk, Ebru’yla bu sene çalışmak, beraber olmak istedik, teklif ettik, kabul etti, Ebru da bu tarafta kaldı. Birisi Rap’te, birisi de baktığın zaman normal O Ses’te” dedi.

NE OLMUŞTU?

O Ses Türkiye yeni sezonu ile ekrana geldiğinde Hadise’nin jüri koltuğunda olmaması izleyicilerde merak uyandırmıştı. Yarışmanın takipçileri “Hadise O Ses Türkiye'den neden ayrıldı?” sorusunu merak etmişti.  Acun Ilıcalı, Hadise'nin bu yıl O Ses Rap programında jürilik yaptığı için O Ses Türkiye’de olmayacağını belirtmişti. Hadise her iki yarışmada da jüri üyesi olamayacağı için O Ses Türkiye'nin jüri kadrosunda yer almadı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...