Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Masterchef Türkiye 2021 şampiyonu belli oldu! İşte büyük finalde yaşananlar…

Düzenleyen:
Masterchef Türkiye 2021 şampiyonu belli oldu! İşte büyük finalde yaşananlar…

MAGAZİN Haberleri

Aylar süren MasterChef macerası dün akşam son buldu. Sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye’nin 2021 sezonunda kazanan isim belli oldu.

TV8'de ekrana gelen MasterChef Türkiye 2021 şampiyonu dün akşam belli oldu. 6 aylık süren macerada finale Hasan ve Eren kalmıştı. İki yarışmacı da final bölümünde hünerlerini sergiledi.

İddialı isimleri geride bırakarak finale kalan Eren ve Hasan, canlı yayında karşı karşıya geldi. Final etabında kıyasıya rekabet yaşandı. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmanın kazanan ismi Eren Kaşıkçı, rakibi Hasan Biltekin’i geride bırakarak şampiyon oldu.

MASTERCHEF’İN FİNALİNDE NELER OLDU?

MasterChef’in 13 Ocak Perşembe bölümünde büyük finalin ilk turunda karşı karşıya gelmişti. Dün akşam yayınlanan finalin ikinci bölümünde ise yarışmacılar canını dişine taktı, birbirinden güzel iki menü hazırladı.

İki finalist, belirledikleri menüleri en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Ardından canlı yayına geçildi. Eren, ‘Bostan’ ve Hasan da ‘Hayat’ adını verdiği imza tabaklarıyla jüri üyelerinin karşısına çıktı. Yarışmacılar imza tabaklarını canlı yayında 45 dakika içinde hazırladılar.

Süre bitiminde Hasan ve Eren yemeklerini şeflerin önüne getirdi. MasterChef 2021 şampiyonunu belirleyen puanlar puanlar açıklandı. Eren, daha yüksek puanla MasterChef'i tamamlayarak yarışmanın birincisi oldu.

EREN: KIZIMA VERDİĞİM SÖZÜ TUTTUM

Yarışmanın birinci olan Eren konuşmasında, "Verdiğim sözü tuttum. Ben buraya geldiğimde Maya'ya söz vermiştim, ona verdiğim sözü tuttum. Çok uzun bir yol oldu. Hasan da ben de şampiyonuz şu an. Bir kupa var elimde ama iki şampiyon var" dedi. 

MASTERCHEF TÜRKİYE 2021’İN BÜYÜK ÖDÜLÜ

MasterChef Türkiye 2021'de şampiyonluk kupasını kaldıran isim büyük ödülün de sahibi oldu. Geçen yıl otomobil olarak verilen büyük ödül bu yıl da otomobil olarak açıklandı. Acun Ilıcalı’nın geçmiş yıllardan farklı olarak şampiyon olan isme Duabi tatili hediye edeceği de iddia ediliyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...