Bella Hadid sarma sardı, sosyal medyada gündem oldu

Düzenleyen:
Bella Hadid sarma sardı, sosyal medyada gündem oldu

MAGAZİN Haberleri

Dünyaca ünlü top model Bella Hadid, mutfağa girerek hünerlerini sergiledi. Genç manken bir tencere sarma yaptığı anları paylaştı, o görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

25 yaşındaki manken Bella Hadid, mutfaktaki yeteneklerini milyonlarca takipçisiyle paylaştı. Genç manken sarma yaptığı görüntüleri Instagram hesabından yayınladı.

Bella Hadid sarma sardı, sosyal medyada gündem olduSon dönemde depresyon ve akıl sağlığı ile ilgili açıklamalarıyla çok konuşulan Hadid, mutfağa girdi ve sarma yapmaya başladı. Instagram’da 24 milyondan fazla takipçisi olan ünlü mankenin o görüntüleri sosyal medyada gündem konusu oldu.

Bella Hadid sarma sardı, sosyal medyada gündem olduBazı takipçileri Hadid’in sarmalarının “çok kalın” olduğunu söylerken, bir tencere sarma yapmasını takdir edenler kullanıcılar da vardı. Bu görüntüler Bella Hadid'in ilk yemek yapma paylaşımları değil. Hadid daha önce babası ile birlikte mutfağa girmiş; içli köfte, lahmacun, patlıcan salatası gibi yemekler de yapmıştı.

Bella Hadid sarma sardı, sosyal medyada gündem oldu

Filistin asıllı Bella Hadid, zaman zaman Orta Doğu mutfağıyla ilgili başka yemekler de yapıyor.

AĞLADIĞI ANLAR DA ÇOK KONUŞULMUŞTU

Ünlü model, geçtiğimiz günlerde her gece ağladığını itiraf etmişti. Hadid, sosyal medyanın gerçek bir dünya olmadığını da belirterek, "İnsanların, temelde herkesin aynı şekilde hissettiğini unuttuklarını" söyledi. Model bu durumu da "Kaybolmuş, kafası karışmış, neden burada olduklarından gerçekten emin değiller" diyerek tanımladı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...