Melike Güner'in anne acısı: Kahreden haberi sosyal medyada paylaştı

Düzenleyen:
Melike Güner'in anne acısı: Kahreden haberi sosyal medyada paylaştı

MAGAZİN Haberleri

Doktorlar dizisinde canlandırdığı Zenan karakteri ile akıllarda yer eden Melike Güner’in annesi hayatını kaybetti. Güner, acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Bir döneme damga vuran ve severek izlediğimiz Doktorlar dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan Melike Güner, annesini kaybetti. Ünlü oyuncu acı haberi Instagram hesabından paylaştı.

"CANIM ANNEMİ KAYBETTİK"

Güner, paylaşımında "20.01.2022'de canım annemi kaybettik. Acıma saygıyla sarılan, sessizce ellerinden tutan, yanımda olan tüm canım arkadaşlarım teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

Acı haberle derinden sarsılan Güner’e Feyyaz Duman, Meltem Cumbul ve İsmail Demirci’nin de aralarında olduğu birçok ünlü isim başsağlığı dileklerinde bulundu.

Melike Güner'in anne acısı: Kahreden haberi sosyal medyada paylaştıMELİKE GÜNER KİMDİR?

Melike Güner, 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. İncir Reçeli isimli romantik filmde ilk başrolünü oynadı. Uzun yıllar ekranda olan ve 2011 yılında final yapan Doktorlar dizisinde Zenan karakteriyle yakından tanındı. Bir dönem yönetmenlik yaptı. 2012 yılında Merhaba Hayat adlı dizinin kadrosuna Doktorlar'da oynadığı Zenan karakteri ile katıldı. Ünlü oyuncu son olarak Yalancılar ve Mumları adlı dizide Şerife karakterini canlandırdı. Güner’in dizi, film ve tiyatro çalışmaları sürüyor.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...