Şahan Gökbakar'dan sarı kırmızılı taraftarı çıldırtan paylaşım

Düzenleyen:
Şahan Gökbakar'dan sarı kırmızılı taraftarı çıldırtan paylaşım

MAGAZİN Haberleri

Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta mücadelesinde Galatasaray, lider Trabzonspor’u konuk etti. DEv karşılaşma öncesi ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabında yaptığı ankette Galatasaraylı taraftarları öfkelendirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında karşı karşıya gelen Galatasaray ile Trabzonspor'un ardından maç 1-2  Trabzonsporun üstünlüğü ile bitti. Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Sarı-Kırmızılı ekip 90. dakika da Visca'nın golleri ile yıkılırken, Trabzonspor ise şampiyonluğa koşuyor.

 

"KİM KAZANIR ANTKEİ?"
Galatasaraylı Şahan Gökbakar'da, heyecanlı derbi öncesi sosyal medya hesabında açtığı bir anketle Sarı-Kırmızılı takımın taraftarlarını çılgına çevirdi.

Gökbakar, takipçilerine "Galatasaray vs Trabzonspor maçını kim, kaç farkla kazanır?" diye sorarkken, ankette Galatasaray'ın galibiyetine ihtimal açmayınca ortalık karıştı.

Şahan Gökbakar'dan sarı kırmızılı taraftarı çıldırtan paylaşımİşte Şahan Gökbakar'a gelen tepkiler:

Şahan Gökbakar'dan sarı kırmızılı taraftarı çıldırtan paylaşım

 

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...