Şener Şen ve İlyas Salman barıştı: 46 yıllık dostum gelmiş

Düzenleyen:
Şener Şen ve İlyas Salman barıştı: 46 yıllık dostum gelmiş

MAGAZİN Haberleri

Dolap Beygiri, Çiçek Abbas, Kibar Feyzo, Şekerpare Banker Bilo gibi hafızalara kazınan filmlerde birlikte rol alan Şener Şen ile İlyas Salman bir süredir konuşmuyordu. İki usta isim aralarındaki buzları eriterek barıştı. İlyas Salman, güzel haberi sosyal medyadan verdi. Salman, paylaştığı fotoğrafın altına "Kırk altı yıllık dostum gelmiş" diye not düştü.

Türk sinemasının iki büyük ismi uzun süredir bir araya gelmiyordu. İki usta sanatçının küslüğü uzun bir aradan sonra son buldu. Şener Şen, İlyas Salman’ın evine giderek adım attı.

Selfie yaptığı fotoğrafı Instagram'dan paylaşan Salman, altına "Kırk altı yıllık dostum gelmiş" notunu düştü. Salman’ın fotoğrafına kısa sürede onlarca yorum yapıldı ve birçok beğeni geldi.

Şener Şen ve İlyas Salman barıştı: 46 yıllık dostum gelmiş

İki usta sanatçı Şener Şen ile İlyas Salman'ın küslüğü sona erdi.

KEMAL SUNAL CAN DOSTUMDU

Öte yandan geçtiğimiz günlerde bir programa katılan İlyas Salman, Yeşilçam’daki dostluklarından bahsetmişti. Salman programda, Kemal benim hemşomdu. O Pötürgeli'ydi, ben Erguvan'lıydım. Can dostumdu. Yakındı. Can dostlarıma Şener Şen, Adile Naşit ve Ayşen Gruda da dahildi. Ben Kemal'in arkasından çok ağladım" şeklinde bir açıklama yapmıştı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...