Fatma Girik'in cenaze vasiyeti ortaya çıktı

Düzenleyen:
Fatma Girik'in cenaze vasiyeti ortaya çıktı

MAGAZİN Haberleri

Türk Sineması'nın duayen isimlerinden Fatma Girik tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Usta ismin cenazesiyle ilgili vasiyeti ortaya çıktı

Yeşilçam'da yüzlerce filmde rol almış olan sinemanın duayen ismi Fatma Girik sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Girik'in ölüm nedeninin koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği olduğu açıklandı. Usta isim Girik'in cenazesiyle ilgili işlemler devam ederken vasiyeti ortaya çıktı. 

MEMDUH'A KAVUŞACAĞIM
Girik bir süre önce cenazesiyle ilgili; ' Neticede robot değilim bir canlıyım, bir gün elbet ölümü tadacağım. Memduh’a (Ün) kavuşacağım. Ölüm kötü bir şey değil. Kötü olsa Allah ölümü vermezdi. Biz gideceğiz ki ardımızdan yenileri gelsin' açıklamalarından bulunmuştu. Girik'in cenaze işlemleri devam ederken nasıl bir veda edileceği de merak konusu oldu.

Fatma Girik'in cenaze vasiyeti ortaya çıktı

Fatma Girik ve Memduh Ün

BÜYÜK BİR TÖREN İSTEMİYORUM
Usta sanatçı cenaze töreni ile ilgili yaptığı açıklamada sessiz sedasız uğurlanmak istediğini belirterek;  'Öldüğümde öyle büyük bir uğurlama ya da tören istemiyorum. Gülriz Sururi gibi sessiz sedasız çekip gitmek istiyorum' demişti.

Fatma Girik'in cenaze vasiyeti ortaya çıktı

Duayen sanatçı yeniyıla hastanede yeğeni ile girmişti

FATMA GİRİK'İN MİRASINI YEĞENİNE BIRAKACAĞI İDDİA EDİLDİ

Oyuncu Fatma Girik’in son anlarında da yanında olan yeğeni Ahu Turhanlı'ya mal varlığını bırakacağı iddia ediliyor. Yeşilçam'ın usta ismi Girik mirasını kardeşi ve yeğenine bırakacak

FATMA GİRİK ÇOKLU ORGAN YETMEZLİĞİNDEN HAYATINI KAYBETTİ

Sanatçı sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastaneden koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybetmişti. Hastaneden yapılan açıklamada; “Türk sinemasının çınarı ve değerli oyuncusu Sayın Fatma Girik Covid 19’a bağlı viral pnömoni tedavisi görmekteyken gelişen çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybetti. Türk sinemasının dev oyuncusunu kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Fatma Girik’in ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz”  denildi.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...