Hollywood yıldızı Michael Madsen’in oğlu hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Hollywood yıldızı Michael Madsen’in oğlu hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu evlat acısıyla sarsıldı. Michael Madsen’in oğlu Hudson hayatını kaybetti.

Ünlü Amerikalı aktör Michael Madsen’in 26 yaşındaki oğlu Hudson, Hawaii’de Oahu adasında ölü bulundu. Ölüme silahla açılan ateşin yol açtığı ortaya çıktı. Ölümün tam olarak nerede meydana geldiği açıklanmazken Honolulu emniyet sözcüsü, “Hudson Lee Madsen’in kafasına açılan ateşle öldüğünü teyit edebiliriz” dedi. Polis, olayı intihar olarak değerlendiriyor.

HATIRALARI ONU SEVENLERLE YAŞAYACAK

Hudson daha önce ABD ordusunda görev yapmış ve sosyal medyada Afganistan’da çekilmiş fotoğraflarını paylaşmıştı. Wahiawa’da yaşayan Hudson, Carlie Madsen ile evli. Olay sonrası bir açıklama yayımlayan aile, “Hudson'un kaybı bizi derin acıya boğdu. Hatıraları devamlı onu tanıyan ve sevenlerle birlikte yaşayacak” ifadesini kullandı.

Ünlü yönetmen Quentin Tarantino’nun (58) yakın arkadaşı Michael (64), onun klasikleşen filmleri Rezervuar Köpekleri ve Kill Bill 1 ve 2 filmlerinde rol almıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...