Kurtlar Vadisi’ndeki Polat Alemdar karakteri ile ilgili şaşırtan detay

Düzenleyen:
Kurtlar Vadisi’ndeki Polat Alemdar karakteri ile ilgili şaşırtan detay

MAGAZİN Haberleri

Ekranların uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi ile ilgili şaşırtan bir gerçek yıllar sonra ortaya çıktı. Dizide Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz, hakkındaki o detay herkesi şaşırttı.

İlk bölümü 15 Ocak 2003 tarihinde yayınlanan ve yayınlandığı dönemde büyük ses getiren ekranların unutulmaz dizisi Kurtlar Vadisi, YouTube’daki kendi kanalında HD olarak yeniden yayınlanmaya başladı. Dizi 19 yıl sonra yeniden yayınlanmasına rağmen sosyal medyayı salladı.

MEĞER DUBLÖR KULLANIYORMUŞ

Dizinin eski bölümleri dijital platformlarda yayınlanmaya devam ederken başrolde yer alan Polat Alemdar karakteri ile ilgili şaşırtan bir detay hayranlarını şaşkına uğrattı. Kurtlar Vadisi’nde Polat Alemdar karakterine hayat Necati Şaşmaz’ın dizide kendi sesini kullanmadığı ortaya çıktı. Üstelik karakteri için dublaj kullanılan ünlü ismin sesi bir değil iki kez değişti. İlk sezonda Polat Alemdar’ı Arda Esen seslendiriyordu. Ancak Esen askere gidince Necati Şaşmaz’ın Polat Alemdar karakterini Umut Tabak seslendirmeye başladı.

Kurtlar Vadisi’ndeki Polat Alemdar karakteri ile ilgili şaşırtan detayKurtlar Vadisi

KORONAVİRÜS SOHBETİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Öte yandan Kurtlar Vadisi'nin 15. bölümünde geçen ve geçtiğimiz günlerde dikkat çeken bir diyalog yıllar sonra herkesi şaşırtmıştı.  Dizinin 15. bölümünde Deve Tuncay ve Erdal Kömürcü karakterleri arasında geçen koronavirüs sohbeti izleyenleri şaşkına çevirdi.  Kurtlar Vadisi’nde Deve Tuncay karakterini üstlenen Osman Wöber’in “Bu maske işinde çok para var. Hiçbir şey olmazsa 'SARS mikrobu Türkiye'de görüldü' diye haber çıkarıp 1 ayda 30 milyon maske satarlar'' sözleri sosyal medyada gündem olmuştu.

Kurtlar Vadisi’ndeki Polat Alemdar karakteri ile ilgili şaşırtan detayKurtlar Vadisi'nin 15. bölümündeki koronavirüs sahnesi sosyal medyada gündeme oturmuştu

“MİKROP MU GETİRECEKSİN ÇİN’DEN”

Kurtlar Vadisi dizisinde Erdal Kömürcü’nün ''Abi Çin'den maskeleri sipariş edeyim mi?'' sorusu üzerine sinirlenen Deve Tuncay'ın ''Oğlum, salak mısın? Mikrobu mu getireceksin Çin'den?'' diyerek öfkelendiği sahne dikkat çekmişti.

“19 SENE ÖNCEDEN BUGÜNLERİ GÖRMÜŞLER”

2003 yılında ilk bölümü yayınlanan dizide salgına dair repliklerin yer alması ‘ilginç tesadüf’ olarak yorumlanmıştı. Sosyal medya kullanıcıları, ''Koronayı Türkiye'ye Erdal getirmiş'' ve “Tuncay Kantarcı tam öngörü sahibi sağlık idarecisi. 19 sene önceden bugünleri görmüş adam” , “Böyle bir sahne olamaz. Şu an şaşkınlık içerisindeyim” gibi yorumlar yapmıştı.



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...