Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bambaşka projeyle dönüyor: Arda Kural'dan arabesk albüm geliyor

Düzenleyen:
Bambaşka projeyle dönüyor: Arda Kural'dan arabesk albüm geliyor

MAGAZİN Haberleri

Emret Komutanım, Eyvah Kızım Büyüdü, Lise Defteri gibi dizilerde rol alan Arda Kural, bir dönem psikolojik sorunlar yaşamıştı. Başarılı oyuncu geçirdiği zor günleri geride bıraktı. Eski formuna dönen Kural, katıldığı bir programda müjdeyi verdi. Bambaşka bir projeye hazırlandığını belirten yakışıklı oyuncu, arabesk albüm çıkaracağını söyledi.

‘Yerli Leonardo DiCaprio’ lakaplı ünlü oyuncu Arda Kural, yıllardır mücadele ettiği hastalığı atlatarak sıkıntılı günleri geride bıraktı. Yeni hali ile sosyal medyada bir süre önce gündem olan ve şu sıralar magazin basınından düşmeyen Kural, müjdeyi verdi.

“MÜZİK YAPACAĞIM, KONSER VERECEĞİM”

2000’li yıllarda yıldızı parlayan ancak psikonevroz ve anksiyete nedeniyle zor günler geçiren Arda Kural, şüphesiz son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri. Ünlü oyuncu, Melis Güvenç’in YouTube kanalına konuk oldu. Arabesk albümü yapmaya hazırlandığını belirten Kural, kendi yazdığı şarkıları seslendireceğini açıkladı. Kural "Arabesk türünde kendi bestelerimi ve şarkılarımı yapıyorum. Dün bir görüşmek yaptık ve anlaştık. Müzik yapacağım, konser vereceğim” dedi.

“BANA BUNLARI YAŞATANLARLA UĞRAŞACAĞIM”

Yaşadığı zor dönemden sonra hala hırs ve öfke içinde olduğunu söyleyen Kural, “Bana bunları yaşatanlarla uğraşacağım. Kimsenin sınırlarını adaletsiz şekilde ihlal etmem ama uğraşırım. Başarılarımın hepsini bu yönde kullanırım. Siz nesiniz diye bakışlar da atarım, yarış da başlatırım. Belki bu savaş hiç bitmez. Çünkü çok yalnızdım ama şimdi kendimi güçlü hissediyorum” ifadelerini kullandı.

Bambaşka projeyle dönüyor: Arda Kural'dan arabesk albüm geliyorYeni projeleri için hazırlanan Arda Kural, sıkı bir diyete başladı ve 2 ayda 14 kilo verdi.

“EFSANE GERİ DÖNDÜ”

Öte yandan Arda Kural’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşım çok konuşulmuştu. Kural’ın paylaşımıyla eski formuna kavuştuğu görülmüştü. Ünlü oyuncunun yayınladığı fotoğraf onlarca yorum ve beğeni almıştı. Kural’ın fotoğrafına takipçiler, “Efsane geri döndü” , “Seni böyle görmek çok güzel”, “Vay eski günlerdeki gibi” yorumlar yapmıştı.



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...