Düğünde Seda Sayan’ı sollayan Safiye Soyman’dan kıyafet açıklaması

Düzenleyen:
Düğünde Seda Sayan’ı sollayan Safiye Soyman’dan kıyafet açıklaması

MAGAZİN Haberleri

Seda Sayan ve Çağlar Ökten, Pazar günü bir otelde gerçekleşen nikah merasimi ile dünya evine girdi. Çiftin mutlu gününde onları yalnız bırakmayan Safiye Soyman’ın kıyafeti sosyal medyanın diline düştü. Saçı ve makyajıyla da eleştirilerin hedefi olan ünlü şarkıcı düğün sonrası bir açıklama yaptı. Soyman, “O resim hatası, ışıktan dolayı” diyerek ters ışık kurbanı olduğunu vurguladı.

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Çağlar Ökten ile evlenerek 7. kez dünya evine girdi. Çiftin nikahlarını Beşiktaş Belediyesi Nikah Daire Başkanı Osman Kurtoğlu kıydı. Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in nikah merasimine aileleri değil, yalnızca arkadaşları katıldı. Çifti yalnız bırakmayan isimlerden biri de Safiye Soyman’dı.

GELİNİ GÖLGEDE BIRAKTI

Yakın arkadaşı Seda Sayan’ın nikah şahidi olan Safiye Soyman; kabarık saçları, abartılı makyajı ve otrişli kıyafeti ile sosyal medyada gündem oldu. Soyman’ın kıyafeti için “Seda Sayan’ı gölgede bırakmış”, “Çok abartmış” , “Pijama takımı mı giymiş yoksa kürk detaylı pijama takımı mı” , “Seda’dan daha ilgi çekici duruyor” tarzında yorumlar yapıldı.

Düğünde Seda Sayan’ı sollayan Safiye Soyman’dan kıyafet açıklamasıSeda Sayan ve Çağlar Ökten'in düğününden...

“RESİM HATASI, IŞIKTAN DOLAYI”

Safiye Soyman ise gelen eleştirilen ardından kıyafetiyle ilgili açıklama yaptı. Soyman açıklamasında “Aslında o giydiğim nikah kostümü o kadar güzel bir kıyafet ki. O resim hatası, ışıktan dolayı” dedi.



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...