Oğulcan Engin, annesi Seda Sayan evlenirken Edirne’ye ciğer yemeye gitti

Düzenleyen:
Oğulcan Engin, annesi Seda Sayan evlenirken Edirne’ye ciğer yemeye gitti

MAGAZİN Haberleri

Mayıs ayında Prag’da evlenmeyi planlayan Seda Sayan ve Çağlar Ökten planları iptal olunca geçtiğimiz gün lüks bir otelde nikah yaptı. Çiftin nikahına yakın arkadaşları katılırken, Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin’in merasime katılmaması dikkat çekti. Seda Sayan'ı yalnız bırakan Engin’in o gece nerede olduğu ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Çağlar Ökten ile evlenerek 7. kez dünya evine girdi. Çiftin nikahlarını Beşiktaş Belediyesi Nikah Daire Başkanı Osman Kurtoğlu kıydı. Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in nikahlarına aileleri değil, yalnızca arkadaşları katıldı. Öte yandan Seda Sayan’ın oğlu annesini nikahta yalnız bıraktı.

Herkes annesi Seda Sayan'ı bu günüde yalnız bırakan Oğulcan Engin’in nerede olduğunu merak etti. Engin’in o gece nerede olduğu belli oldu.

ANNESİ EVLENİRKEN CİĞER YEDİ

Miray Daner ile bir süredir birlikte olan Oğulcan Engin'in nikah kıyılırken ciğer yediği ortaya çıktı. Seda Sayan’ın oğlu nikah günü sevgilisiyle Edirne'ye ciğer yemeye gitti.

“SESSİZ SEDASIZ EVLEN”

Öte yandan Oğulcan Engin, bu evliliğe karşı olduğu için daha önce annesine resti çekmiş, “Sessiz sedasız evlen” diyerek tepki göstermişti. Sayan’ın oğlu aldığı karardan dönmedi ve annesinin nikahına katılmadı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...