Gülse Birsel’den nostaljik paylaşım: Cem Yılmaz ile tesadüfen yan yana düşmüşüz

Düzenleyen:
Gülse Birsel’den nostaljik paylaşım: Cem Yılmaz ile tesadüfen yan yana düşmüşüz

MAGAZİN Haberleri

Ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel, sosyal medya hesabından nostaljik bir paylaşım yaparak takipçilerini geçmişe götürdü. Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olan Birsel, Cem Yılmaz ile aynı masada bulunduğu fotoğrafın altına “Mezuniyet töreninde o yıl bilmeden mizah paneli yaşanmış. Cem’le okuldan hiç tanışmadan tesadüfen yan yana düşmüşüz” notunu düştü.

Yıllardır her tiplemesi ayrı yankı uyandıran Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Jet Sosyete ile evlerimize konuk olan Gülse Birsel, Instagram’dan esprili bir paylaşıma imza attı. Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olan Gülse Birsel, mezuniyetinde Cem Yılmaz ile aynı masada, yan yana oturduğu bir fotoğrafını Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

YILLAR ÖNCE ÇEKİLEN MEZUNİYET FOTOĞRAFI

Yıllar önce çekilen mezuniyet fotoğrafında komedyen Cem Yılmaz ile aynı masada oturduğunu açıklayan Gülse Birsel, fotoğrafı, ''Boğaziçi Üniversitesi mezuniyet töreninde bilmeden mizah paneli yaşanmış. Cem'le okuldan hiç tanışmadan tesadüfen yan yana düşmüşüz. Zaman yolcusuyum... Vay be'' notuyla paylaştı.

"GERÇEK BİR 'SAMAN' TÜNELİ"

Fotoğrafı gören Cem Yılmaz, gönderiye esprili bir cevap vermeyi ihmal etmedi. Yılmaz, paylaşıma “11yaşında harika çocuk olarak elalemin mezuniyetine salça olan diyelim. Gerçek bir saman tüneli” yazdı.

Gülse Birsel’den nostaljik paylaşım: Cem Yılmaz ile tesadüfen yan yana düşmüşüzİşte o kare...


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...