Cem Yılmaz’ın oğlu büyüdü, galadaki tarzı dikkat çekti

Düzenleyen:
Cem Yılmaz’ın oğlu büyüdü, galadaki tarzı dikkat çekti

MAGAZİN Haberleri

Cem Yılmaz’ın yeni dizisi Erşan Kuneri’nin galası dün akşam yapıldı. Katılım ve ilginin yüksek olduğu galada Yılmaz’ın oğlu Kemal de babasını yalnız bırakmadı. 9 yaşındaki Kemal’in bir kısmını sarıya boyattığı ve uzattığı saçları dikkat çekti, tarzını görenler ise şaşırdı.

Cem Yılmaz’ın ilk dizisi olan Erşan Kuneri’nin galası dün akşam gerçekleşti. Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak gibi oyuncuların rol aldığı galaya katılım da çoktu. Galaya katılanların en dikkat çeken isimlerinden biri de Cem Yılmaz’ın oğlu Kemal oldu.

Cem Yılmaz, 2012 yılında Ahu Yağtu ile nikah masasına oturmuştu. Bu evlilikten dünyaya gelen Yılmaz’ın oğlu Kemal şimdilerde 9 yaşında.

Cem Yılmaz’ın oğlu büyüdü, galadaki tarzı dikkat çektiBABASINI YALNIZ BIRAKMADI

Kemal, ünlü komedyeni yeni projesinin galasında yalnız bırakmadı. Kemal yeni tarzıyla tüm dikkatleri üzerine çekerken, babasıyla poz vermeyi de ihmal etmedi. Kemal’in bir kısmını uzatıp sarıya boyattığı saçları görenlerin dikkatini çekti.

İşte Kemal Yılmaz’ın büyümüş hali ve yeni imajı...

Cem Yılmaz’ın oğlu büyüdü, galadaki tarzı dikkat çektiCem Yılmaz ve oğlu Kemal Yılmaz


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...