Değişimi şoke etti: Bu Deniz Seki mi, şahit lazım

Düzenleyen:
Değişimi şoke etti: Bu Deniz Seki mi, şahit lazım

MAGAZİN Haberleri

Deniz Seki, sahneye çıkmadan önce sosyal medya hesabından kuliste çektirdiği fotoğrafları paylaştı. Abartılı bir makyaj yaptıran ve takma kirpik takan ünlü şarkının paylaşımını görenler ‘Kim bu’ demekten kendini alamadı. Bazı kişiler ise Seki’yi Bülent Ersoy zannetti.

Şarkıcı Deniz Seki, dün akşam Bakü’de konser verdi. Sahne öncesi kuliste hazırlık sürecinden fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Bu fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaşan Seki’nin fotoğraflarını görenler şaşkına döndü.

Değişimi şoke etti: Bu Deniz Seki mi, şahit lazımBÜLENT ERSOY’A BENZETTİLER

Sahne öncesi ağır bir makyaj ve farklı bir saç modeli yaptıran Deniz Seki, bu fotoğraflarını Instagram hesabına yükledi. Değişimiyle kısa sürede sosyal medyada çok konuşulanlar arasına giren Seki’yi takipçileri ağırlıklı olarak Bülent Ersoy’a benzetti. Bazı kullanıcılar ise Deniz Seki’nin yeni imajı hakkında “Beğenemedim” , “Bu Deniz Seki mi, şahit lazım oysa” tarzında yorumlar yaptı.

Değişimi şoke etti: Bu Deniz Seki mi, şahit lazımDeniz Seki'nin değişimi hakkında yapılan yorumlar...


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...