Damadına elini öptürmeyen İbrahim Tatlıses’ten açıklama geldi

Düzenleyen:
Damadına elini öptürmeyen İbrahim Tatlıses’ten açıklama geldi

MAGAZİN Haberleri

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, uzun süredir birlikte olduğu müzisyen Levent Dörter ile evlilik yolunda ilk adımı dün akşam attı. Kızının nişanında hazır bulunan İbrahim Tatlıses’in yüzükleri taktıktan sonra tebrik esnasında damadına elini öptürmemesi dikkat çekti. O görüntüler sosyal medyada gündem olunca İmparator lakaplı ünlü şarkıcıdan beklenen açıklama geldi.

Dilan Çıtak Tatlıses, 4 yıldır beraber olduğu sevgilisi Levent Dörter ile dün akşam nişanlandı. Çiftin yakın çevresinin katıldığı tören görüntüleri çok konuşuldu.

YÜZÜKLERİ İBRAHİM TATLISES TAKTI

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses de kızının nişanına katılanlar arasındaydı. Hatta yüzükleri de kendisi taktı. Tebrik esnasında Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak babasının elini öptü. İbrahim Tatlıses ise Çıtak’ın alnını öperek karşılık verdi.

DAMADINA ELİNİ ÖPTÜRMEDİ

Nişan kurdelesini kestikten sonra kızı Dilan Çıtak Tatlıses'e elini öptüren ancak damadını nazikçe geri çeviren Tatlıses’in bu hareketi birçok kişinin dikkatinden kaçmadı.

Damadına elini öptürmeyen İbrahim Tatlıses’ten açıklama geldi

AÇIKLAMA YAPTI

İbrahim Tatllıses’in bu hareketi sosyal medyada gündem olunca ve magazin programı 2. Sayfa’ya taşınınca ünlü sanatçı sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Hakkındaki haberlere sinirlenen Tatlıses açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Ben sadece damadıma değil kimseye el öptürmem, bunu da tüm camia bilir. Ayrıca damadım da çok terbiyeli ve edepli bir delikanlıdır.”


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...