Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MasterChef Güzide'nin paylaşımına Yasin Obuz'dan dikkat çeken yorum: Buram buram zenginlik kokuyor...

Düzenleyen:
MasterChef Güzide'nin paylaşımına Yasin Obuz'dan dikkat çeken yorum: Buram buram zenginlik kokuyor...

MAGAZİN Haberleri

MasterChef Türkiye'nin 2019 sezonunda yarışan ve büyük ses getiren Güzide Mertcan, sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde kalmaya devam ediyor. Hazırladığı bir sofrayı takipçileri ile paylaşan Mertcan'a aynı yıl birlikte yarıştığı Yasin Obuz yorum yaptı, detaylar dikkat çekti.

TV8 ekranlarının sevilen programı MasterChef'te yer alan yarışmacılar, aradan geçen zamana rağmen adından söz ettirmeye devam ediyor. Yarışmanın 2019 yılında yayınlanan sezonunda yer alan Güzide Mertcan adını son dörde yazdırmış ve hem programdaki başarısıyla hem de 7 milyon lira değerinde olan villasıyla uzun süre gündemde kalmıştı.

7 milyon lira değerinde olan evi satan Güzide, "Belli sebeplerden dolayı satmak istiyorduk ve sattık. Uzun zamandır beklediğimiz bir şey olduğu için ‘keşke’ demeyeceğim" açıklamasını yapmıştı.

YASİN OBUZ'DAN DİKKAT ÇEKEN MESAJ

Üç çocuk annesi MasterChef Güzide, zaman zaman yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Mertcan, son olarak 560 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından sofrasının fotoğrafını yayınladı.

MasterChef'in eski yarışmacılardan Yasin Obuz'un, "Tüm tarifler çok yakında" notunun yer aldığı bu gönderiye yorumu dikkatlerden kaçmadı. MasterChef'ten sonra iki kez de Survivor yarışmasında mücadele eden, bu sezon All Star 2022'ye erken veda eden Obuz, şu mesajı yazdı:

"Masan bile buram buram zenginlik kokuyor maşallah Güzide. Bi' evlatlık almadın beni yanına, abartmıyorum eli o kadar lezzetli ki Güzide'nin, hâlâ sarması aklımda. Suna da öyleydi."

Güzide Mertcan, birlikte yarıştıkları dönemde kendisine esprileriyle sıkça takılan arkadaşı Yasin Obuz'un çok konuşulan yorumuna cevap vermedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...