Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamdi Alkan’ın paylaşımıyla ortaya çıktı: Güzel yüreğin bu hastalığı yenecek

Düzenleyen:
Hamdi Alkan’ın paylaşımıyla ortaya çıktı: Güzel yüreğin bu hastalığı yenecek

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu ve tiyatrocu Billur Kalkavan’dan üzücü haber geldi. Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncunun akciğer kanserine yakalandığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncuyu ziyarete giden Hamdi Alkan, “Güzel yüreğin bu hastalığı yenecektir” yorumuyla bir fotoğraf paylaştı.

Ünlü oyuncu Billur Kalkavan akciğer kanserine yakalandı. Bir süredir sağlık sorunları ile mücadele eden ve ekranlardan uzak olan Billur Kalkavan ile ilgili son dakika açıklaması Hamdi Alkan tarafından yapıldı. Hamdi Alkan sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Alkan’ın paylaşımıyla Billur Kalkavan’ın kansere yakalandığı ortaya çıktı.

Hamdi Alkan’ın paylaşımıyla ortaya çıktı: Güzel yüreğin bu hastalığı yenecek

Hamdi Alkan, Billur Kalkavan ile fotoğrafını “Canım dostum Billur Kalkavan'a acil şifalar diliyorum. Güzel yüreğin ve enerjin bu hastalığı yenecektir. Daima yanındayım” notuyla paylaştı.

BİLLUR KALKAVAN KİMDİR?

Billur Kalkavan, 2 Kasım 1962’de İstanbul’da doğdu. Kadıköy Maarif Koleji'nde eğitim aldı. Şiseyi okuduğu sırada okulu bıraktı. 1984'te Amerika'da liseyi bitirme sınavlarına girdi.

16 yaşında bir mağazada çalışmaya başladı. Sonrasında ise özel bir şirkette çalışmaya devam etti. 18 yaşındayken Güneş Gazetesi'nde Güneri Civaoğlu'nun sekreteri olarak görev yaptı. Güneri Civaoğlu'nun gazetesi satılınca Amerika'ya gitti ve 4 sene kalıp geri döndü.

Hamdi Alkan’ın paylaşımıyla ortaya çıktı: Güzel yüreğin bu hastalığı yenecek
Ardından sinema dünyasına atıldı. 1969 yılında “Ayrı Dünyalar” adlı filmde ilk kez rol aldı. 1980 yılından itibaren tiyatroya ağırlık verdi. 2000 yılında ''Marion ile Muhammed" adlı tiyatro oyununda oynadı. 2010 yılında 'Konuşmazsak Çatlarım' adlı programı sundu. 2012 yılında haftanın 5 günü 00:00-01:00 arası program yaptı. 2012 yılında TV8'de yayınlanan ve çekimleri Kenya'da yapılan Trophy Türk adlı yarışma programında yer aldı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...