Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Masumlar Apartmanı final yaptı: Başrol oyuncularından diziye duygusal veda

Düzenleyen:
Masumlar Apartmanı final yaptı: Başrol oyuncularından diziye duygusal veda

MAGAZİN Haberleri

TRT1 ekranlarının sevilen ve reytingleri alt üst eden dizisi Masumlar Apartmanı final bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. 71. bölümüyle son kez ekranlara gelen dizi için oyuncular peş peşe duygusal veda mesajları paylaştı.

Başrollerini Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar gibi ünlü isimlerin paylaştığı sevilen dizi Masumlar Apartmanı ekranlara veda etti. Gerçek hayatların, iç acıtan hikayelerinden uyarlanmış bir başyapıt olan dizi final bölümüyle ekranları salladı.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Masumlar Apartmanı 71. bölüm (final) özeti: Safiye, orman evinden döndüklerinde Han’ın pes etmiş halini görünce ipleri eline alır ve beklenmedik bir hamle yapar. Neriman, Ege’yi ikna edememenin çaresizliğiyle birinden yardım ister. Ege gitmeye razı olacak gibidir ancak bir şartı vardır. Bu şartın önündeki tek engelse Safiye’dir. Sonunda kardeşler teker teker babalarının vasiyetini gerçekleştirmeye başlar. Han, geçmişiyle yüzleşir ve mutluluğu için büyük bir adım atar. Safiye, Gülben ve Neriman, babalarının onlar için hayal ettiği hayata cesur adımlarla ilerlerler. Onların bu değişimi, Masumlar Apartmanı’nın kasvetli havasını sevgi dolu bir yuvaya dönüştürür.

EZGİ MOLA: BİZE YOL ARKADAŞI OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

Dizinin final bölümünün ekranlara gelmediğinin ardından ünlü oyuncular peş peşe veda mesajları paylaştı. Dizide Safiye karakterini üstelenen başrol oyuncusu Ezgi Mola, final sahnesine sosyal medya hesabından yer vererek “Bize yol arkadaşı olduğunuz için teşekkür ederiz” yazdı.

MERVE DİZDAR: KELİMELER YETMİYOR GİBİ BİR HİS

Dizide Gülben karakterine hayat veren Merve Dizdar ise Instagram hesabından şu duygusal mesajı paylaştı:

“Hoşçakal Gülben. Hoşçakal Masumlar Apartmanı… A’dan Z’ye emeği geçen tüm arkadaşlarım her şey için teşekkür ederim. Tarif edemiyorum duygumu. Kelimeler yetmiyor gibi bir his. Baya zorlanıyorum. Oyun arkadaşlarım, senarist arkadaşlarım, yönetmenlerim, yapımcımız, yapım arkadaşlarım, tüm ekip arkadaşlarım, canım seyircimiz; sizi çok seviyorum. Ve gülben… Sen gerçek bir kahramansın. Seni çok sevdim, yerin hep ayrı olacak...”

ESRA RUŞEN: HER TÜRDEN YARAYI SARMAYA VESİLE OLDUN

Dizide Esra rolündeki Esra Ruşen ise sette çekilmiş görüntülerden oluşan bir video paylaşarak altına “Her türden yarayı sarmaya da vesile oldun sen Masumlar Apartmanı… Hepinize teşekkür ederim” yazdı.

“BİRLİKTE GÜLMEYE, OYNAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Dizide Neriman karakterine üstlenen Gizem Katmer ise rol arkadaşlarına ve seyirciye teşekkür ederek paylaşımına şu notu ekledi: “Sizi hep böyle el ele hayallerinizin peşinden koşarken hatırlayacağım canım #egner Ve sen oyun arkadaşım seni hatırlamama gerek yok zaten birlikte gülmeye, oynamaya, dedikodunun dibine vurmaya devam edeceğiz Emir Özden.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...