Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kurtlar Vadisi’nin yönetmeninden heyecanlandıran proje: Çok yakında geliyor

Düzenleyen:
Kurtlar Vadisi’nin yönetmeninden heyecanlandıran proje: Çok yakında geliyor

MAGAZİN Haberleri

Ekranların uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi’nin yönetmenlik koltuğunda oturan Doğan Ümit Karaca’nın yeni projesi belli oldu. İlk tanıtımı yayınlanan Balkan Ninnisi adlı dizi, çok yakında TRT1 ekranlarında yer alacak.

İlk bölümü 2003 yılında yayınlanan ve bir döneme damga vuran dizi Kurtlar Vadisi hala konuşulan yapımlar arasında. Dizinin yönetmen koltuğunda oturan Doğan Ümit Karaca şimdi bambaşka bir projeyle geliyor. Ses getirecek dizinin oyuncu kadrosu belli oldu ve ilk tanıtımı da yayınlandı.

OYUNCU KADROSUYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Dizinin oyuncu kadrosu oldukça güçlü… Erdal Özyağcılar ve Özlem Türkad’ın, başrolleri Emre Bey ve Merih Öztürk’le paylaştığı dizide, Hakan Boyav, Can Kolukısa, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Emine Halil, Burak Rahman, Süleyman Kara, Kaan Turgut ve Erman Saban rol alıyor.

Kurtlar Vadisi’nin yönetmeninden heyecanlandıran proje: Çok yakında geliyor

ÇEKİMLERİ BAŞLADI

Vardar Nehri’nin ikiye böldüğü, Taş Köprü’nün birleştirdiği, Makedonya’nın başkenti Üsküp’te geçen bir aşk hikayesini anlatan “Balkan Ninnisi” dizisinin çekimlerine başlandı. Yeni dizinin hazırlıkları hız kesmeden devam ederken dizinin tanıtım fragmanı da yayınlandı. Fragmanı akıllara Yabancı Damat ve Elveda Rumeli konseptini getiren proje, usta oyuncu Erdal Özyağcılar’ı da ekrana döndürdü.

“İZLEYİCİLERİN İLGİ ODAĞI OLACAK”

Erdal Özyağcılar proje için çok heyecanlı… Çekimler için Üsküp’te bulunan ünlü oyuncu verdiği röportajda, “Balkan Ninnisi çok samimi, sıcak, güzel bir hikaye. Köfteci Süleyman’ı canlandırıyorum. Süleyman’ın kız kardeşi, yeğenleri ve damadı var. Dizimiz, bir Osmanlı Konağı’nda çekiliyor. Konak muhteşem. Köfteci dükkanım da öyle. Mekanlar, Üsküp, hikaye harika. Bu dizimizin de TRT 1 ekranlarında izleyicilerin ilgi olacağını düşünüyorum” dedi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...