Ünlü oyuncudan nostaljik paylaşım: Zayıf yıllarımı unutmuşum

Düzenleyen:
Ünlü oyuncudan nostaljik paylaşım: Zayıf yıllarımı unutmuşum

MAGAZİN Haberleri

Sanat dünyasının ünlü isimleri paylaştıkları çocukluk ve gençlik fotoğraflarıyla şaşırtıyor. Bu paylaşımlara bir yenisi daha eklendi. Dizi ve tiyatro oyuncusu Melek Baykal, nostaljik bir fotoğraf paylaştı. Sosyal medyadan gençlik yıllarına ait bir fotoğrafa yer veren Baykal, altına “Zayıf yıllarımı unutmuşum” yazdı.

Oyuncu Melek Baykal, sosyal medya hesabından eskiden çekilen nişanına ait bir fotoğraf paylaştı. Akasya Durağı, Ferhunde Hanımlar, Hayat Bağları gibi projelerde rol alan ve Cennet Mahallesi dizisinde Pembe karakterine hayat veren Melek Baykal, takipçilerini geçmişe götürdü.

NİŞAN GÜNÜNDEN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

67 yaşındaki oyuncu, eski bir fotoğrafını Instagram'dan yayınladı. Sevilen isim 1984 yılında Almanya'da tanıştığı Warner Striening ile nikah masasına oturmuştu. Baykal, Warner ile nişan fotoğrafını paylaşarak altına “İkinci evliliğimin ilk adımı nişan gününden… Zayıf yıllarımı unutmuşum” notunu düştü.

Ünlü oyuncudan nostaljik paylaşım: Zayıf yıllarımı unutmuşum17 yaşındayken tiyatroya başlayan Baykal, Cennet Mahallesi'ndeki performansıyla beğeni topladı.

“İLK EVLİLİĞİMDE BELKİ DE ZAMANLAMA YANLIŞTI”

Ünlü oyuncu ilk evliliğini mezun olduktan sonra meslektaşı Zafer Ergin ile yapmıştı. 4 yıl evli kalan çift 1979'da boşanmıştı. Melek Baykal, ilk evliliğine dair daha önce verdiği bir röportajda  “Ben 19 yaşındaydım. Zafer ile evliyken çocuk sahibi olmayı istedim, ama o istemedi. Zaten evliliği yürütemedik, belki zamanlamamız yanlıştı" demişti.”


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...