Estetik olan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın son hali şaşırttı

Düzenleyen:
Estetik olan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın son hali şaşırttı

MAGAZİN Haberleri

Sosyal medyada çektiği yemek videolarıyla popüler olan Taha Duymaz, bıçak altına yattı. Burnuna estetik yaptıran Duymaz’ın son hali ağızları açık bıraktı. Fenomen ismi görenler “Taha Duymaz gitmiş, yerine bambaşka biri gelmiş sanki” şeklinde yorumlar yaptı.

Instagram ve TikTok’ta çektiği yemek videolarıyla adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Taha Duymaz, estetik yaptırdı.

Son haliyle sosyal medyada gündem olan Duymaz, burun ameliyatıyla ilgili süreci Youtube’da çektiği videoyla uzun uzun anlattı.

Mütevazı mutfağında çektiği yemek videoları ile tanınan fenomen sosyal medyada geniş bir kitleye ulaştı. Öyle ki şu an Instagram’da 1.2 milyon takipçisi mevcut.

Hatay’ın bir köyünde yaşayan Duymaz, yaptığı yemeklerle fenomen haline gelmişti. Zaman zaman eleştirilerin odağı olan ünlü isim bunlara aldırmamış, paylaşımlarına devam etmişti.

Taha Duymaz son günlerde yemek videoları kadar değişimiyle çok konuşuldu. Geçtiğimiz günlerde yaptırdığı burun ameliyatıyla gündem oldu. Bu süreci ise Youtube’dan yayınladığı bir video ile takipçilerine aktardı.

Fenomenin son halini görenler “Bildiğimiz Taha Duymaz gitmiş, yerine bambaşka biri gelmiş sanki” şeklinde yorumlar yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...