Survivor All Star’dan ilk elenen Gizem Kerimoğlu bambaşka biri oldu

Düzenleyen:
Survivor All Star’dan ilk elenen Gizem Kerimoğlu bambaşka biri oldu

MAGAZİN Haberleri

Daha önce 2016 sezonunda yarışan Gizem Kerimoğlu, Survivor All Star 2022 kadrosunda da yer aldı. Ancak Gönüllüler takımında yarışan eski futbolcu, ilk elenen kişi olmuştu. Programda sessiz kişiliğiyle dikkat çeken Kerimoğlu’nun son hali şaşırttı. İmaj değiştiren yarışmacı adeta bambaşka biri oldu.

2003 yılından itibaren birçok spor dalıyla ilgilenen Gizem Kerimoğlu, Survivor 2016’da 108 gün yarışmıştı. All Star sezonuyla ekranlara dönen isim, yarışmada kalmayı başaramadı. 5. bölümünde elemeye kalan Birsen Bekgöz, Sercan Yıldırım, Gizem Kerimoğlu ve Hikmet Tuğsuz arasından adaya veda eden ilk isim Gizem Kerimoğlu oldu.

34 yaşındaki sporcu, yarışmaya veda ederken “Tabii ki üzgünüm. Benim için zorlu bir deneyimdi. Söyleyecek fazla bir şey yok. Takım arkadaşlarıma başarılıyor diliyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Survivor All Star’a ilk veda eden isim olan Kerimoğlu, şimdilerde değişimiyle gündemde.  Saçlarını koyu renge boyatan ismin eski halinden eser kalmadı.

Yeni imajını beğenen takipçileri, Kerimoğlu'nun saçları için, "Çok güzel olmuş", "Çok yakışmış" şeklinde yorum yaptı.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...