Survivor Seda açtı ağzını yumdu gözünü: Çıkınca her şeyi öğrendim

Düzenleyen:
Survivor Seda açtı ağzını yumdu gözünü: Çıkınca her şeyi öğrendim

MAGAZİN Haberleri

Yıllardır ekranların vazgeçilmezi olan ve reyting rekorları kıran Survivor, bu sene All-Star 2022 olarak izleyiciyle buluşuyor. Önceki sezonların sevilen ve başarılı isimleri bir araya gelirken, son olarak yarışmaya veda eden isim Seda Ocak oldu. Seda'nın eleme sonrası yaptığı açıklamalar ise sosyal medyayı adeta salladı.

Survivor All-Star 2022'de heyecan devam ediyor. Geçen hafta eleme potasında ilk kez yer alan ve ilk potasında adaya veda eden Seda Ocak, performansıyla yarışmaya vurduğu damgayı sosyal medyadan sürdürüyor. Survivor'dan döndükten hemen sonra yaptığı 'mangal' açıklamasıyla şaşkına çeviren Seda Ocak, son paylaşımıyla da çok konuşuldu.

"ARKADA MANGALLAR YANIYOR" ÇIKIŞI

Geçtiğimiz akşam Instagram hesabından videolar paylaşan ve Survivor'la alakalı yorumlarda bulunan Seda Ocak "Semalar kaybetti. Benim takımım kazandı. Şimdi öyle mi böyle mi? Açlık yok, Survivor'da erzak var ben biliyorum. Arkada mangallar yanıyor" diyerek dikkat çekmişti.

Daha sonrasında ise gülmeye başlayan Seda Ocak, "Bu tarz yorum yapanlar vardır ya" diyerek "Survivor izleyicisinin böyle şeyi vardır ya... Ben 62 kilo gidip 49 kiloya düştüm. Sonra ödüller büyüyünce, kokonata bastırınca, balıkları yedikten sonra anca toparladım. Emeğe saygı lütfen" diyerek bu söylemleri dile getirenlere açıklamada bulundu.

SON İDDİASI SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Survivor All-Star 2022'de dün akşam konsey heyecanı yaşandı. Konseyde Anıl'ın yaptığı açıklamaları Instagram hesabından paylaşan Seda Ocak, paylaşımıyla herkesi şoke etti.

"BEN ÖĞRENDİM ÇIKINCA..."

Seda Ocak, Anıl'ın sözleri üzerine yaptığı açıklamada, "Bu cümleyi Anıl kime niye söylüyor bilmiyorum ama fark etmiyor Anılcım. Arka tarafta yüzüme Allah senden razı olsun kimse yapmaz derler, röportajlarda sanki her akşam benim masamda saatlerce oturup muhabbet etmiyormuşuz, dertleşmiyormuşuz, beraber ağlayıp gülmüyormuşuz, saatlerce bağıra bağıra şarkı söylemiyormuşuz gibi konuşurlar. Ben öğrendim ama çıkınca. Sen takılma yola devam" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...