Kanser tedavisi gören Billur Kalkavan hastaneden fotoğraf paylaştı: 3. kemoterapimi almaya geldim

Düzenleyen:
Kanser tedavisi gören Billur Kalkavan hastaneden fotoğraf paylaştı: 3. kemoterapimi almaya geldim

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu ve tiyatrocu Billur Kalkavan’ın kansere yakalandığı Hamdi Alkan’ın paylaşımıyla ortaya çıkmıştı. Akciğer kanseri olduğu tespit edilen ve tedavi gören oyuncu, sosyal medya hesabından yeni bir fotoğraf paylaştı, sağlık durumu hakkında ise bilgi verdi.

Ünlü oyuncu Billur Kalkavan’dan geçtiğimiz gün üzücü bir haber geldi. Bir süredir sağlık sorunları ile mücadele eden ve ekranlardan uzak olan Billur Kalkavan ile ilgili son dakika açıklaması Hamdi Alkan tarafından yapılmıştı. Alkan’ın paylaşımıyla Billur Kalkavan’ın kansere yakalandığı ortaya çıkmıştı.

“GÜZEL YÜREĞİN BU HASTALIĞI YENECEK”

Hamdi Alkan, Billur Kalkavan ile fotoğrafını “Canım dostum Billur Kalkavan'a acil şifalar diliyorum. Güzel yüreğin ve enerjin bu hastalığı yenecektir. Daima yanındayım” notuyla paylaşmıştı.

HERKESTEN BİR RİCASI VAR

Özel bir hastanede tedavi gören 59 yaşındaki Billur Kalkavan takipçilerinden bir ricada bulunarak şunları söylemişti:

“Sadece bir ricam var. Bana lütfen doktor, ilaç, bitki, vs. tavsiyeleri göndermeyin. Burada aldığım en ileri teknoloji tedavi yöntemleriyle devam edeceğim. Yolladığınız hiçbir şeye de itibar etmem, hele ki doktoruma danışmadan asla. Çalışması yapılmamış ilaçlar, bitkiler, vb. şeyler çok ters tepebilir.”

Ünlü oyuncu Billur Kalkavan, bugün kemoterapi gördüğü hastaneden yeni bir fotoğraf paylaştı. Kalkavan, fotoğrafın altına şu notu düştü:

“3. kemoterapimi almaya geldim. Bir hafta kadar kalacağım çünkü evde bir türlü kilo almayı başaramıyorum. Hala 44.7 kg ki bana çok az. Doktorum ısrarla kilo almam gerektiğini söylüyor, Buğra başımın etini yiyor. Normalde de iştahlı biri değilim ki nasıl başaracağım bilmiyorum. Bundan sonra bir tur daha kemoterapi var, arada da tetkikler. Bana yazan, arayan, mesaj atan herkese minnettarım sizlerin güzel dilekleriyle her gün milyarlarca hücrem iyileşiyor.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...