Survivor Ekstra'nın canlı yayınında gerginlik! Sunucu Furkan Dede’nin sözlerine sinirlenen Acun Ilıcalı çileden çıktı

Düzenleyen:
Survivor Ekstra'nın canlı yayınında gerginlik! Sunucu Furkan Dede’nin sözlerine sinirlenen Acun Ilıcalı çileden çıktı

MAGAZİN Haberleri

Survivor Ekstra programının canlı yayında dün dikkat çeken anlar yaşandı. Programın sunucusu ve yorumcusu Furkan Dede, yarışmacı Ogeday'ın sakatlığının gerçek olmadığını ima etti. Bunun üzerine sinirlenen Acun Ilıcalı canlı yayına katılarak Furkan’a sert çıktı. Fena kızan Ilıcalı, “Soru işaretin varsa Dominik'i arayın, doktorla konuşun. Kardeşim sen adamın sakatlığını sorgulama! Sorgulamayın. Bu son derece yanlış” diyerek ateş püskürdü.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Ekstra programına dün yaşanan gerginlik damga vurdu. Programın yorumcularından olan Furkan Dede, Ogeday’ın sakatlığına inanmadığını belirtti. Furkan’ın yorumuna sinirlenen Acun Ilıcalı canlı yayına bağlanarak Furkan Dede’ye sert bir şekilde uyarı yaptı. O anlar sosyal medyada da gündem oldu.

Furkan Dede, programda Ogeday ile ilgili konuşurken “Yarım yürüyor sonra geliyor kürek çekiyor. Bu nasıl bir sakatlık ya? Ben böyle bir sakatlık görmedim. Koşarak düzelemez bir insan bana sorarsan sakatlığı da bir soru işaretidir” dedi.

ACUN ILICALI YAYINA BAĞLANDI

Ogeday’ın sakatlığının gerçek olmadığını savunan Furkan Dede'nin sözlerine ünlü televizyoncu ve kanalın sahibi Acun Ilıcalı fena kızdı, telefonla canlı yayına bağlandı. Ilıcalı, “Furkan sen doktor olayına mı soru işareti diyorsun, öyle anlıyorum. Orada bir doktor var adamın mesleği o” dedi.

“20 PARKUR SAKAT OLMASI SORU İŞARETİ”

Furkan Dede, Ilıcalı’nın çıkışına, "Doktorun kararıyla ilgili bir şeyim yok ki benim, bir problemi varsa 20 parkur sakat şekilde yapması iyileşme sürecine girmesi de kafamda soru işareti" şeklinde karşılık verdi.

Survivor Ekstra'nın canlı yayınında gerginlik! Sunucu Furkan Dede’nin sözlerine sinirlenen Acun Ilıcalı çileden çıktı

“SORU İŞARETİN VARSA DOMİNİK’İ ARA”

Dede’nin cevabına fena sinirlenen Acun Ilıcalı, “Bu yayını tekrar seyret” diyerek sert çıktı. Ünlü televizyoncu Furkan’ın sözlerine "Risk alırsın aşırı acır ama çıkarsın, ödül de bireysel. Buradaki asıl konu şu, sen bütün konuşmanda düşüncesel zanna geçtin. Ogeday'ın düşünceleriyle ilgili zanda geziyorsun devamlı. Yaptığı hareket üzerinden eleştirelim de sen bu yayını seyret suratında son derece agresif tavırla Ogeday'ın hareketlerini niyeti bu diyerek... Bunu yapmayın! Soru işaretin varsa Dominik'i arayın doktorla konuşun! Şu hassas dönemde niyetsel bilgi okuma işini bırakalım. Yarışmacıların hakkına giriyor oluyorsun” şeklinde cevap verdi.

“ADAMIN SAKATLIĞINI SORGULAMA”

Acun Ilıcalı sözlerinin devamında ise “Soru neymiş? Kardeşim sen adamın sakatlığını sorgulama! Sorgulamayın. Bu son derece yanlış” diyerek tepki gösterdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...