Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İbrahim Tatlıses’e oğlundan zehir zemberek sözler: Akıl sağlığıyla ilgili şüphelerim arttı

Düzenleyen:
İbrahim Tatlıses’e oğlundan zehir zemberek sözler: Akıl sağlığıyla ilgili şüphelerim arttı

MAGAZİN Haberleri

Oğlu Ahmet Tatlıses ile yaşadığı anlaşmazlıklarla gündeme gelen İbrahim Tatlıses, Babalar Günü’nde bir programa bağlanarak oğluna öfke kusmuştu. Canlı yayında, "45 yıldır onlara maaş ödüyorum. Oğlumun adını bile duymak istemiyorum. Ben vuruldum, Ahmet gidip şirketin kasasını boşalttı” diyerek isyan etmişti. Ahmet Tatlıses’ten babasına cevap gecikmedi.

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses ile oğlu Ahmet Tatlıses birbirine girdi. Ünlü sanatçı bir canlı yayına bağlanarak oğluyla ilgili sert konuşmuştu. Öfkeden deliye dönen Tatlıses, “Ben vuruldum, direkt şirkete gidip kasayı boşaltı. Niye diğer çocuklarım yapmıyor da o yapıyor?” demişti.

Hiçbir evladının mağdur olmadığını belirten İmparator lakaplı Tatlıses, “O oğlum dediğim var ya Ahmet… En büyük ihaneti yapan o. 7 tane dükkan verdim. En güzel dükkanları batırdı, istediği her yeri verdim. Benden ne istedilerse verdim daha ne yapayım? Varımı yoğumu veriyorum, yine kurtulamıyorum. 70 yaşında adam sahneye çıkıyorum. Ne zaman çıktım, para kazanmaya başladım yine başladılar… Canıma yetti artık. Hastaneye gitti, eğer bir damla gözyaşı döktüysem… İhanete uğradım ihanete. Ben vuruldum, direkt şirkete gidip kasayı boşaltı. Niye diğer çocuklarım yapmıyor da o yapıyor? Neden benim ellerim kasılıyor, hep içime atıyorum diye. Adalet Hanım senin bende ne hakkın var? Üç bin lira ödüyorum, daire verdim oturuyorsun” şeklinde konuştu.

Bu sözlerin ardından Ahmet Tatlıses’ten babasına cevap geldi. Suskunluğunu bozan Ahmet Tatlıses, sosyal medya hesabından “KAMUOYUNUN DİKKATİNE” başlıklı bir paylaşım yaparak içini döktü.

“AÇIKLAMA YAPMAM ZARURİ HALE GELDİ”

İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlıses açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Her ne kadar aile mevzularından bahsetmek istemesem ve bugüne kadar bu konularda açıklama yapmaya mesafeli dursam da İbrahim Tatlıses'in benim, annem ve ailem ile ilgili yaptığı açıklamalar korkunç, akıl almaz ve gerçeği yansıtmayan iftiralara döndüğü için açıklama yapmam zaruri hale gelmiştir. Kendisi vurulduğu dönemde beni kasasını boşaltmak ile suçlamıştır. İbrahim Tatlıses'in başına bu elim olay geldiğinde ben ameliyat ve tedavi sürecinde İstanbul hatta Almanya'da dahi devamlı hastanedeydim. Evinin de bulunduğu şirkete bir kez gittim, muhasebecisi eşliğinde bende anahtarı dahi bulunmayan evi ve kasası açıldı, sayım yapıldı. Varlıkları muhasebecisi, şirket müdürü ve şirket çalışanları eşliğinde raporlanarak imzalandı. Buna o dönem herkes şahittir.”

“SÖZLERİNİ RAHATSIZLIĞINA VERİYORUM”

“Bir diğer bahsi geçen olay kendisinin 'Yedi dükkan verdim, hepsini batırdı' söylemiyle ilgilidir. Mecidiyeköy'de 2000'lerin başında bir dükkan açtım, kendisi franchise sistemini Türkiye çapında iptal etti. İşlerimizin bozulmasıyla kapattık. Yine bu olaydan yıllar sonra bir AVM'de gıda üzerine dükkan açtım, yıllar sonra AVM'nin yüksek kira maliyetleri üzerine devrettim. İş hayatı normları içinde gerçekleşen bu hadiseleri 'Ben yaptım, batırdı' gibi aksettirmesini rahatsızlığına veriyorum. Nitekim kendisi benim yüzümden bir zarara uğramamıştır ve benim yıllardır süren kendi imkanlarımla sürdürdüğüm iş hayatım devam etmektedir. Bugüne kadar kendisi bana bir ev dahi vermemiştir ama bana ihtiyaç duyduğu her an gözüm kapalı canımı ortaya koymuşumdur.”

“AKIL SAĞLIĞIYLA İLGİLİ ŞÜPHELERİM ARTTI”

“Değil annem kim olursa olsun dini inanışlarından ötürü kendi hür iradesiyle seçtiği kıyafet üzerinden birinin aşağılanmasına göz yumamam. Hiç kimse benim anneme 'yılan' diyemez. Benim annem kendi halinde, eşrafında herkesin saygı duyduğu eski bir devlet memuru ve namuslu bir kadındır. Açıklamalarıyla kendisinin akıl sağlığıyla ilgili olan şüphelerim artmıştır. İbrahim Tatlıses yıllar boyunca kiminle ne istiyorsa onu yaşamış, söylemlerinde belirttiği gibi özel hayatındaki insanlara belli mallar vermiş ve evlatları tarafından asla özel hayatına karışılmamış, tek bir ilişkisine dahi yorum yapılmamış bir insandır.”

“SUÇLAMALARA CEVAP VERİP SUSUYORUM”

“Aile meselelerinin bu denli çarpıtılarak sırf beni tahrik etmek üzerine kurgulanmasından rahatsızlık ve üzüntü duyuyorum. Yıllarca neler yaşandığını, neler yapıldığını anlatmak bana yakışmaz, Her ne olursa olsun topluma mal olmuş bir sanatçı olarak kendisini rencide etmek istemiyorum. Üzerime atılmış bu aslı atarı olmayan suçlamalara cevap verip, susuyorum. Yine kendisinin katıldığı canlı yayında 'Ölmeden önce onlara öyle bir tuzak kuracağım ki' söyleminin yorumunu da kamuoyunun takdirine bırakıyorum.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...