Seda Sayan’dan eşi Çağlar Ökten'in doğum gününe özel paylaşım: Ömrüme hoş geldin

Düzenleyen:
Seda Sayan’dan eşi Çağlar Ökten'in doğum gününe özel paylaşım: Ömrüme hoş geldin

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Seda Sayan nisan ayında nikah masasına oturduğu kendisinden 25 yaş küçük eşi Çağlar Ökten’in doğum gününü kutladı. Ökten’in doğum gününe özel paylaşım yapan Sayan, eşine “İyi ki doğmuşsun... Ömrüme hoş geldin sevgilim” sözleriyle seslendi.

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Çağlar Ökten ile evlenerek 7. kez dünya evine girmişti. Sayan, sosyal medya hesabından eşinin yeni yaşını duygusal bir paylaşımla kutladı.

Ökten ile birlikte çekilen fotoğrafına yer veren Sayan, gönderisinin altına “İyi ki doğmuşsun... Ömrüme hoş geldin sevgilim” notunu düştü.

Seda Sayan’dan eşi Çağlar Ökten'in doğum gününe özel paylaşım: Ömrüme hoş geldinSeda Sayan eşi Çağlar Ökten'in doğum gününü sosyal medyadan kutladı

Yakın arkadaşları Safiye Soyman da paylaşımın altına yorum yapmayı ihmal etmedi. Soyman, “Doğum günün kutlu olsun canım Çağlar'ım... Seda'cığım ile bir ömür boyu kutlayın” yorumunu yaptı. 



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...