Zerrin Özer hayranlarına kötü haber: Müziği bıraktığını açıkladı

Düzenleyen:
Zerrin Özer hayranlarına kötü haber: Müziği bıraktığını açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Usta sanatçı ve söz yazarı Zerrin Özer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla müziği bıraktığını açıkladı. Özer, mesleki kariyerini kendi isteğiyle noktaladığını, bu kararın sağlık sorunlarıyla ilgili olmadığını belirtti.

Uzun zamandır müzik dünyasından uzak bir hayat sürdüren Zerrin Özer, hayranlarını üzen kararını paylaştı. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından müziği bıraktığını açıkladı.

“KARİYERİMİ KENDİ İRADEMLE NOKTALADIM”

Instagram hesabından paylaşım yapan Özer, “Kıymetli dostlarım. Ben Zerrin Özer. Birkaç gün önce mesleki kariyerimi kendi irademle noktaladım. Bu arada canlarıma açıklamalıyım ki sağlığım gayet iyidir. Hepinize, tüm canlarıma saygılarımı yolluyorum. Teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Zerrin Özer hayranlarına kötü haber: Müziği bıraktığını açıkladı

HAYRANLARINI ÜZDÜ

Sanatçının paylaşımı yorum yağmuruna tutuldu. Kullanıcılar “Üzdünüz bizi Zerrin Hanım. Biz sizi çok seviyoruz” , “Olmadı bu Zerrin, böyle büyük güçlü bir ses… Umarım geçici bir karardır” , “Kabul etmiyoruz” tarzında çok sayıda yorum yaptı.


 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...