Survivor All Star 2022’de sona gelindi: Acun Ilıcalı canlı yayında final tarihi açıkladı

Düzenleyen:
Survivor All Star 2022’de sona gelindi: Acun Ilıcalı canlı yayında final tarihi açıkladı

MAGAZİN Haberleri

TV8 ekranlarının merakla izlenen yarışması Survivor All Star’da adım adım sona yaklaşılıyor. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı dün yaptığı canlı yayında yarışmanın final tarihini açıkladı. Yarışmanın bitmesine sayılı günler kala Hikmet, Adem, Nisa, Batuhan, Nagihan ve Ayşe’nin kıyasıya mücadelesi sürüyor. Bu 6 isimden 2 kişi daha Dominik’te hayallerine veda edecek. Geriye kalan 4 isim ise İstanbul’da yapılacak büyük final için gelecek. Peki, Survivor 2022 finali ne zaman? Survivor All Star 2022 finali ne zaman yapılacak? İşte Acun Ilıcalı’dan canlı yayında açıklamalar…

Survivor All Star 2022'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmanın sona ermesine sayılı günler kaldı. Finale az bir süre kala izleyiciler tarafından Survivor finali ne zaman yapılacak, Survivor final tarihi, Survivor ne zaman final yapacak, Survivor finali hangi gün yapılacak gibi konular sıklıkla arananlar listesine girdi.

SURVİVOR 2022 FİNALİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Büyük finale geri sayım başladı. Yarışmanın birincisinin belli olmasına sayılı günler kala final tarihi de netleşti. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı Survivor’ın final tarihini açıkladı.

Survivor All Star 2022’de sona gelindi: Acun Ilıcalı canlı yayında final tarihi açıkladı

SURVİVOR FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU

Kıran kırana mücadelenin devam ettiği Survivor All Star 2022’de son 6’ya Nagihan Karadere, Batuhan Karacakaya, Adem Kılıçcı, Hikmet Tuğsuz, Nisa Bölükbaşı ve Ayşe Yüksel kaldı. Son 6 yarışmacıdan 2 isim daha Dominik’te yapılan oyunlarda yarışmaya veda edecek. 4 yarışmacı ise Survivor 2022 büyük finali için İstanbul’a gelecek.

Dominik'te 15 Ocak’ta başlayan Survivor All Star 2022’nin final tarihini ise Acun Ilıcalı dün Instagram’dan yaptığı canlı yayında açıkladı. Ilıcalı büyük final tarihini 30 Haziran Perşembe olarak duyurdu. İstanbul'da 4 yarışmacıdan büyük finalde 2 isim canlı yayında SMS oylamasına çıkacak ve şampiyon belli olacak. Survivor All Star'ın finali 30 Haziran Perşembe akşamı TV8'de ekranlara gelecek.

SURVİVOR'IN ARDINDAN MASTERCHEF BAŞLIYOR

Öte yandan MasterChef Türkiye’nin yeni sezon tarihi belli oldu. Survivor'ın hemen ardından TV8 ekranlarında başlayacak olan yarışma programı 1 Temmuz 2022 Cuma günü ekranlara gelecek. Jüri koltuğunda bu sezon yine Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna oturacak. MasterChef Türkiye aynı kadro ile ekran macerasına başlayacak.

Survivor All Star 2022’de sona gelindi: Acun Ilıcalı canlı yayında final tarihi açıkladı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...