Armağan Çağlayan acı haberi duyurdu: Ünlü senarist Gamze Özer hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Armağan Çağlayan acı haberi duyurdu: Ünlü senarist Gamze Özer hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Sihirli Annem başta olmak üzere Acemi Cadı, Dila Hanım, Hanımın Çiftliği gibi fenomen dizilerin başarılı senaristi Gamze Özer hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Armağan Çağlayan “İnsanın nutku tutuluyor, inanamıyorum. Ahhhhh Gamze…. Ahhhhhhh…. Sihirli Annem yetim kaldı” ifadelerine yer verdi.

Türk televizyonlarına damga vuran dizilerin senaristi Gamze Özer, hayatını kaybetti. Sihirli Annem, Hayatımın Rolü, Maskeli Balo, Nefes, Hanımın Çiftliği, Beni Unutma gibi dizilerde senaristliği başarıyla üstlenen Özer hayata gözlerini yumdu. Gamze Özer'in genç yaştaki ölümü sevenlerini yasa boğarken “Gamze Özer kimdir, kaç yaşındaydı? Gamze Özer hangi dizilerin senaristiydi? Gamze Özer neden hayatını kaybetti?” gibi konular sıklıkla aranılanlar listesine girdi. Gamze Özer’in ölüm sebebi ise bilinmiyor.

"İNANAMIYORUM... AH GAMZE AH..."

Gamze Özer'in vefat haberini ünlü isim Armağan Çağlayan duyurdu. Çağlayan sosyal medya hesabından ““İnsanın nutku tutuluyor, inanamıyorum. Ahhhhh Gamze…. Ahhhhhhh…. Sihirli Annem yetim kaldı” ifadelerine yer verdi.

Armağan Çağlayan acı haberi duyurdu: Ünlü senarist Gamze Özer hayatını kaybetti

ÖLÜM SEBEBİ BİLİNMİYOR

Öte yandan Armağan Çağlayan tekrar paylaşım yaparak “Gece uyanmış, sabah uyanamamış... Sebebi henüz bilinmiyor” açıklamasını da ekledi, Özer'in ölüm nedeninin belli olmadığını belirtti.

GAMZE ÖZER KİMDİR?

47 yaşında hayatını kaybeden Gamze Özer’in biyografisi de merak edilenler arasında. Gamze Özer, 1975 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 1990 - 1992 yıllarında ise tiyatro oyuncusu olarak başladığı kariyerine 1994 yılında köşe yazarı olarak devam etti. 1997 yılında taşınarak hayatında bir dönüm noktasına imza atan Gamze Özer burada senaryo yazarak, kendisine gelecek olan birçok ödülün de sahibi olmayı başardı. 25 Haziran Cumartesi günü 47 yaşında vefat eden Gamze Özer birçok başarılı yapımın senaristliğini yaptı.

GAMZE ÖZER'İN SENARYOSUNU YAZDIĞI FİLM VE DİZİLER

Sihirli Annem (TV Dizisi 2021)
Sihirli Annem Bir'iz (Sinema Filmi 2020)
Hayatımın Rolü (TV Dizisi 2012)
Maskeli Balo (TV Dizisi 2010)
Nefes (TV Dizisi 2009)
Hanımın Çiftliği (TV Dizisi 2009)
Beni Unutma (TV Dizisi 2008)
Nefes (Sinema Filmi 2007)
Annem (TV Dizisi 2007-2008)
Adak (TV Dizisi 2006)
Acemi Cadı (TV Dizisi 2006)
Rüzgarlı Bahçe (TV Dizisi 2005)
Maki (TV Dizisi 2005)
Bütün Çocuklarım (TV Dizisi 2004)
Sihirli Annem (TV Dizisi 2003-2011)
Estağfurullah Yokuşu (TV Dizisi 2003)
Kınalı Kar (TV Dizisi 2002)
Kuzenlerim (TV Dizisi 2002-2004)


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...