Teşkilat dizisi oyuncusu imaj değiştirdi, son haline yorum yağdı

Düzenleyen:
Teşkilat dizisi oyuncusu imaj değiştirdi, son haline yorum yağdı

MAGAZİN Haberleri

TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin Serdar’ı Çağlar Ertuğrul imaj değiştirdi. Saçlarını kısacık kestiren oyuncunun fotoğrafının altına birçok yorum geldi. Bazı kişiler ünlü oyuncunun son halini beğenirken bazıları ise yakışmadığını belirtti.

Sevilen dizi Teşkilat geçtiğimiz günlerde final yaptı. Dizinin çekimlerine ara verilmesinin ardından başarılı oyuncu soluğu Bodrum’da aldı. Tatilden fotoğraf paylaşan Ertuğrul’un yeni imajı çok konuşuldu.

Dağ filminde Oğuz karakteriyle izleyiciyle buluşan Çağlar Ertuğrul, Teşkilat’ta Serdar karakterine hayat veriyor. Bu yapımların yanı sıra Afilli Aşk, Fazilet Hanım ve Kızları, Yanımda Kal gibi birçok başarılı projede yer alan oyuncu başarısıyla adından söz ettiriyor.

Son olarak rol aldığı Teşkilat dizisinde MİT’in gözde elemanlarından biri olan Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul, oyunculuğuyla gönüllerde taht kurmayı başardı. Oyunculuğunun yanı sıra sosyal medyayı da aktif kullanan Çağlar Ertuğrul’un son paylaşımları çok konuşuldu.

Şu ana kadar 2 sezon ve 48 bölüm yayınlanan ve 7 Mart 2021’den beri yayınlanan Teşkilat dizisi final yaptı. Sezon finalinin ardından ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul tatile gitti.

Bodrum ve Urla’dan fotoğraflar paylaşan Ertuğrul’un imaj değişikliği dikkat çekti.

Saçlarını kısacık kestiren oyucuya çok sayıda yorum geldi.

İşte Teşkilat’ta rol alan Milli İstihbarat Ajanı ‘Serdar Kılıçarslan’ karakteriyle geniş kitleye kavuşan Çağlar Ertuğrul’un yeni imajı…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...