Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç evlilik yolunda ilk adımı attı… İşte çiftin mutlu gününden ilk kareler…

Düzenleyen:
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç evlilik yolunda ilk adımı attı… İşte çiftin mutlu gününden ilk kareler…

MAGAZİN Haberleri

Bu yaz sonu nikah masasına oturacak oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç evlilik yolunda ilk adımı attı. Ünlü çiftin önce kız isteme töreni gerçekleşti, ardından nişan töreni yapıldı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar çok konuşuldu. İşte Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un mutlu gününden kareler…

Daha önce kısa bir ayrılık yaşayan ünlü çift Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, barışır barışmaz evlilik kararı almıştı. Koç, Özdemir’e 14 Şubat’ta evlilik teklifi etmiş ve ‘evet’ cevabını almıştı.

Koç, evlilik teklifi için Sarıyer’deki lüks bir otelinin kral dairesini tutmuş, geceliği için 82 bin lira ödemişti. Ünlü şarkıcı teklif için her detayı düşünmüş, boğaz manzaralı odayı özel olarak süsletmişti.

Mutlu çiftten güzel haber geldi. Yaz sonu nikah masasına oturacak olan çift evlilik yolunda ilk adımı attı.

Başarılı şarkıcı Oğuzhan Koç, Demet Özdemir’i ailesinden istedi. Çiftin yüzükleri aile arasında gerçekleşen törenle takıldı.

Güzel oyuncu Demet Özdemir’in nişan törenindeki güzelliği dikkat çekti. Gecede birkaç tane kıyafet değiştiren Özdemir’in duru güzelliği çok konuşuldu.
İşte Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un törenlerinden kareler...

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...