Sanatçılardan Cüneyt Arkın için başsağlığı mesajları… ‘Türk sineması bir çınarını kaybetti’

Düzenleyen:
Sanatçılardan Cüneyt Arkın için başsağlığı mesajları… ‘Türk sineması bir çınarını kaybetti’

MAGAZİN Haberleri

Usta sanatçı Cüneyt Arkın’dan acı haber geldi. Yeşilçam’ın usta ismi hayatını kaybetti. Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden olan Cüneyt Arkın'ın yaşama gözlerini yumduğu açıklandı. Cüneyt Arkın’ın vefatı ünlü isimleri de hüzne boğdu. Acı haberi alan ünlü isimler duygularını dile getirdi. İşte Cüneyt Arkın için başsağlığı mesajları...

BAHAR ÖZTAN

Birçok filmde birlikte oynadık. Benim en çok oynadığım jönlerden biriydi. Dünya starı bir insandı. Onu ilk gördüğümde hayran kalmıştım kendisine. Çok iyi birisiydi. Mütevazi bir kişiydi. Son derece beyefendi, harika bir insandı.


Hülya Koçyiğit

Sinemanın bana kattığı değerlerden sevgili arkadaşım Cüneyt Arkın’ın vefat haberi ile derin üzüntü içindeyim. Türk sineması bir ustasını, bir çınarını daha kaybetti bugün. Sinemamıza büyük izler bırakan canım arkadaşım benim, filmlerinle yaşayacaksın kalplerimizde. Sevgili ailesinin başta olmak üzere hepimizin başı sağ olsun.

FİLİZ AKIN

Sanki içime doğmuş da acı haberi duymak. İstemiyormuşum gibi televizyonu açmamıştım bu sabah.Hala haberin şok etkisiyle konuşamıyorum Telefonlarım çalıyor durmadan…Öyle üzgünüm ki… Hani klasik bir tanımlama vardır “O bizim #karamurat’ımız, #battalgazi‘miz
#malkoçoğlu’muz. Dünyayı kurtaran cengaverimizdi falan filan… En kısa haliyle
o bizim “Cüneyt Arkın’ımız”dı Biraz kendime gelince devam ederim.

MÜŞERREF AKAY

Söze nasıl başlasam bilemiyorum. 17 yaşımda tanıdım Büyük aktörü ilk filmimi Cünet Arkın ile dizlerimin bağı çözülmüştü ilk karşılaştığımızda.  Çok yardımcı oldu. Heyecanımı, korkularımı yok etti. İki filimde birlikte oynadık. Hayatımızın en güzel yılları. Çoook üzgünüm. Harika bir insandı. Kıymetli ailesine baş sağlığı diliyorum. Türkiye’nin en kıymetlisiydi, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun çook üzgünüm.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN

Ömrümden bir yaprak daha eksildi… Güle güle Malkoçoğlu… Güle güle Kara Murat… Güle Güle Dünyayı Kurtaran Adam… Şimdi gelseniz yine kalenin ardından, sinema yine alkışa ıslığa boğulsa. Yattığınız yer incitmesin.

MELEK BAYKAL

Bir yıldız kaydı gitti. Türk sinemasının çok önemli bir ismini #cüneytarkın’ı kaybetmişiz…
Yolunuz açık olsun yattığınız yer incitmesin. Ailesine sabırlar diliyorum.

MEHMET ALİ ERBİL

Ne kadar şanslıyım ki aynı filmde rol aldım. Mekanın cennet olsun.

HAMDİ ALKAN

Sen benim kahramanımdın. Hep öyle kalacaksın. Filmlerinde zor durumda kalanları kurtarmaya geldiğin an, sinema salonunda coşkun bir alkış kopardı. Seni çıktığın sonsuz yolculuğuna uğurlarken, bitmeyen çocuksu heyecanım, saygım ve sonsuz sevgilerimle alkışlıyorum Cüneyt Arkın… Huzur içinde uyu.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...