Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kim Milyoner Olmak İster’de kahkaha tufanı: Yarışmacı koltuğu şaşırınca Kenan İmirzalıoğlu’ndan tepki gecikmedi

Düzenleyen:
Kim Milyoner Olmak İster’de kahkaha tufanı: Yarışmacı koltuğu şaşırınca Kenan İmirzalıoğlu’ndan tepki gecikmedi

MAGAZİN Haberleri

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu ATV’nin sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster, dün akşam güldüren anlara sahne oldu. Yarışmaya katılan Enes isimli yarışmacı koltuğu şaşırıp sunucu yerine oturunca İmirzalıoğlu’ndan tepki gecikmedi. Ünlü isim, gülerek “Yarışmayı sunmaya niyetlendin herhalde” diyerek esprili bir şekilde yarışmacıya takıldı.

Kim Milyoner Olmak İster, yayınlanan son bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitledi. Sevilen programda Kenan İmirzalıoğlu ile yarışmacı arasında yaşanan diyalog güldürdü.

OTURACAĞI KOLTUĞU KARIŞTIRDI

Kim Milyoner Olmak İster’e katılan Enes oturacağı koltuğu karıştırdı. 19 yaşındaki yarışmacı stüdyoya girdiğinde heyecanla Kenan İmirzalıoğlu’nun yerine oturdu.

KENAN İMİRZALIOĞLU’NDAN GÜLDÜREN TEPKİ

Enes’in koltukları karıştırması üzerine ayakta kalan ünlü isimden tepki gecikmedi. İmirzalıoğlu esprili bir şekilde “Yarışmayı sunmaya niyetlendin herhalde?” diye sordu. Bunun üzerine yarışmacı durumu düzeltmeye çalışarak “Yerinizde gözüm yok yanlış anlamayın. Allah inşallah onu da nasip eder” dedi. İmirzalıoğlu ise “Estağfurullah, yanlış anlamadım” diye karşılık verdi.

Yarışmacı ile Kenan İmirzalıoğlu arasında yaşanan bu diyalog hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri kahkahaya sürükledi.


 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...